Η ΔΕΛΤΑ συνεχίζει τη συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζοντας ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες

Η ΔΕΛΤΑ συνεχίζει τη συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζοντας ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες

Μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες, με τη ΔΕΛΤΑ και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» να συνεχίζουν ακάθεκτες το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων οικογενειών.

Η εν λόγω συνεργασία θέτει ως προτεραιότητα τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη, μέσω ενός προγράμματος που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι.

Η υλοποίηση του προγράμματος συνεχίζεται απρόσκοπτα ακόμη και την περίοδο του lockdown, όπου τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λαμβάνουν χώρα και αρκετές κατ’ οίκον παραδόσεις σε όσες οικογένειες αδυνατούν να μετακινηθούν λόγω περιορισμών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία φροντίδας, που εξασφαλίζει στις πολύτεκνες
οικογένειες τα απαραίτητα διατροφικά αγαθά για τη σωστή ανάπτυξη των
παιδιών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν ήταν η μοναδική με την «υπογραφή» της ΔΕΛΤΑ κατά τη διάρκεια του δύσκολου και ιδιαίτερου 2020. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς που «φεύγει» σε λίγες ημέρες, διανεμήθηκαν δωρεάν περισσότερες από 1.5 εκατομμύριο μερίδες τροφίμων (όπως γάλα, γιούρτια, τυριά και χυμοί).

Οι πρωτοβουλίες αυτές υλοποιούνται μέσω αξιόπιστων φορέων, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το Άσυλο Ανιάτων, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, η ΧΑΝΘ, η Τράπεζα Τροφίμων, το Μπορούμε, πολλά Ειδικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ο ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλές ακόμη Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Μέσω των δράσεων αυτών, η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί τις δεσμεύσεις τις προς την κοινωνία, ακόμη και εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών, στοχεύοντας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter