Η DEMO ABEE στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της καρδιολογίας

Η DEMO ABEE στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της καρδιολογίας

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DΕΜΟ ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων μεταξύ 17-19 Οκτώβριου 2019.

Το συνέδριο συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον, δυο χιλιάδων και πλέον, καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς με ένα πλήθος πρωτοποριακών εκδηλώσεων, ξεδιπλώθηκαν όλες οι νέες εξελίξεις στην καρδιολογία και στην καρδιοχειρουργική. Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες περιελάμβαναν τις νέες θεραπείες στις βαλβιδοπάθειες, τη χρόνια στεφανιαία νόσο, το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και τις αρρυθμίες.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά με θεραπευτικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων.

Η κλοπιδογρέλη είναι ένα ευρέως συνταγογραφούμενο φάρμακο το οποίο μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης νέων καρδιαγγειακών ή αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων σε ασθενείς με πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου, αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή απόφραξη των αρτηριών των κάτω άκρων.

Για την θεραπεία της υπερχοληστερολαιμίας, η εταιρεία διαθέτει, ατορβαστατίνη η οποία παρουσιάζει μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της υπερλιπιδαιμίας και των νοσημάτων που προκαλούνται από αυτήν.

Η υπέρταση αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για την αύξηση των καρδιαγγειακών επεισοδίων, τα οποία ευθύνονται περίπου για το 50% των θανάτων στους ενήλικες.. Η DEMO στην κατηγορία αυτή διαθέτει τη δραστική ουσία ιρβεσαρτάνη, η οποία ανήκει στους ανταγωνιστές των υποδοχέων της αγγειοτενσίνης ΙΙ (ΑΤΙΙ). Για την ομάδα ασθενών των οποίων η υπέρταση δεν ελέγχεται ικανοποιητικά με έναν αποκλειστή των υποδοχέων της αγγειοτενσίνης, κυκλοφορεί από την εταιρεία σκεύασμα με τον συνδυασμό ιβεσαρτάνης και υδροχλωριδιαζίδης (διουρητικό).

Η DEMO ως πρωτοπόρος εταιρία στον νοσοκομειακό χώρο, στον τομέα της καρδιολογίας, παράγει η ίδια σκευάσματα επείγουσας ιατρικής όπως αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη, ντοπαμίνη και δοβουταμίνη. Η δοβουταμίνη και η ντοπαμίνη, δύο πολύ σημαντικές φαρμακευτικές ουσίες, έχουν αναγκαία και αναντικατάστατη θέση στην ινότροπη υποστήριξη ασθενών με καρδιακή κάμψη, καρδιακή ανεπάρκεια, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και καταστάσεις σοκ (καρδιογενές, αναφυλακτικό, υποβολαιμικό).

Η εταιρεία DEMO αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν στο χώρο της καρδιολογίας, συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων εμπλουτίζοντας τις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές κατηγορίες με νέα ποιοτικά φάρμακα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter