Η ΔΗΣΥ ζητά να παγώσει ο κρατικός μηχανισμός και να πάμε σε εκλογές

Η ΔΗΣΥ ζητά να παγώσει ο κρατικός μηχανισμός και να πάμε σε εκλογές

Το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενόσω μέχρι χθες η θάλασσα ξέβραζε σορούς και ο αριθμός των αγνοουμένων υπολογίζεται στους οκτώ.

Με μικροκομματική συνθηματολογία και κριτική, η ΔΗΣΥ -δια στόματος Λ. Γρηγοράκου- ζητά το πάγωμα του κρατικού μηχανισμού προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, την στιγμή που οι πυρόπληκτοι περιμένουν από την πολιτεία και το κράτος μέτρα ανακούφισης μετά την απώλεια φίλων, συγγενών και περιουσιακών στοιχείων. Βέβαια, διαβεβαίωσε πως η παράταξή του θα υπερψηφίσει τις τροπολογίες για την στήριξη των πληγέντων.

«Η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί και να πάμε σε εκλογές» υποστήριξε ο κ. Γρηγοράκος, έχοντας προηγουμένως ζητήσει παραιτήσεις υπουργών αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ επιτέθηκε στον Πάνο Σκουρλέτη, λέγοντας πως «προκαλείτε που έρχεστε εδώ για να σας βλέπουν» και τον χαρακτήρισε «λίγο», επικαλούμενος την φράση του Μανώλη Αναγνωστάκη: «Δεν φταίει ο ίδιος, τόσος ήταν».

Παράλληλα, περιέγραψε ως «ασφυκτικά απομονωμένη» την κυβέρνηση, προμηνύοντας «κάθαρση» η οποία θα ακολουθήσει της αλαζονείας και της ύβρεως από την πλευρά της πλειοψηφίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter