Η Digea δεν ρίχνει «μαύρο» στο Mega… ακόμα

Η Digea δεν ρίχνει «μαύρο» στο Mega… ακόμα

Σε ισχύ παραμένει η προσωρινή διαταγή με την οποία ρυθμίστηκαν προσωρινά οι οφειλές του Mega προς την Digea .

Το καθεστώς ρύθμισης των οφειλών (προσωρινή διαταγή) που αποφασίστηκε πριν από ένα μήνα με την καταβολή μηνιαίων δόσεων ύψους 40.000 ευρώ διατηρείται μέχρι την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας επί της αίτησης που έχουν καταθέσει οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ με την οποία ζητούν να μην υποβαθμιστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού Mega από την Digea .

Η αίτηση των τεχνικών συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας με την εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, και τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ, να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση στο Δικαστήριο.

Ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ Γιώργος Σκεπετζάκης, στην κατάθεσή του επισήμανε ότι εάν υποβαθμιστεί το σήμα του Mega ο σταθμός θα υποστεί μεγάλη ζημία, αφού οι διαφημίσεις που τώρα “μπαίνουν” στο κανάλι, θα σταματήσουν. Και αυτό γιατί για να δώσουν οι εταιρίες διαφήμιση, το σήμα του σταθμού να πρέπει να είναι άψογο, δηλαδή χωρίς “χιόνι” και με σωστή ποιότητα ήχου.

“Σήμερα η ΤΥΛΕΤΥΠΟΣ εισπράττει, θέλουμε το κανάλι ανοιχτό, γιατί πρέπει να σωθούν θέσεις εργασίας. Υπάρχουν 500 άτομα που περιμένουν να δουν ποια θα είναι εξέλιξη του μεγάλου καναλιού” είπε ο Γ. Σκεπετζάκης.

Από την πλευρά των νομικών εκπροσώπων της ΕΤΙΤΑ τονίστηκε ότι μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής έχει γίνει ρύθμιση, και οι καταβολές γίνονται κανονικά,ενώ ο προϊστάμενος του διαφημιστικού τμήματος του Mega, επισήμανε ότι μόλις ενημερώθηκαν οι διαφημιζόμενοι για την επικείμενη υποβάθμιση του σήματος, άρχισαν να επικοινωνούν με τον τηλεοπτικό σταθμό, εμφανώς αναστατωμένοι.

Από την πλευρά της, η μάρτυρας της Digea, υποστήριξε ότι η εταιρία έδειξε μεγάλη ανοχή, καθώς το χρέος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προς την Digea ήταν πέρσι τον Απρίλιο στις 500.000 ευρώ, ωστόσο δεν προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης που ήταν το επαχθέστερο μέτρο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter