Η Δικαιοσύνη που βλέπει τα 500ρικα να περνούν – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Η Δικαιοσύνη που βλέπει τα 500ρικα να περνούν – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Πορίσματα-πρόκληση για Αβραμόπουλο και Γεωργιάδη.

Βίλες με περίεργες πληρωμές

Αδήλωτα 500ευρα με… καταθέτρια την πεθερά και εκατομμύρια με αδιευκρίνιστη προέλευση

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΛΜΑ «Ο Μανιαδάκης ήταν διεφθαρμένος, δούλευε για το υπουργείο Υγείας»

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΔΩΝΗ «Ο Μανιαδάκης μου τηλεφώνησε όταν τον συνέλαβαν»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Ρουτίνα η καθημερινή εκατόμβη νεκρών της πανδημίας

Υποβαθμίζονται από τα κανάλια αλλά στοιχειώνουν την «επιτυχή» πολιτική του υπουργείου Υγείας, όσο κι αν μερικοί θέλουν να τους «συνηθίσουμε»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ο Αρτέμης Μάτσας πρωθυπουργός

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για τον δήθεν τεχνοκράτη, δήθεν ουδέτερο, τον οποίο λαχανάκια Βρυξελλών και γκουρμέ Κολωνακίου φέρουν και ως αυριανό… πρωθυπουργό

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ Ο Χουλιαράκης στοιχειώνει τον Κυριάκο

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ Ανοιχτό κόμμα, σκληρή αντιπολίτευση

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Αγρια λιτότητα αντί για μέτρα κατά της ακρίβειας

«ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ» Πετσοκόβουν €110 τον μήνα σε 2 εκατ. Συντάξεις

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ «Στο εφετείο είναι σαν να θανατώνουν, να βιάζουν και να στιγματίζουν ξανά την Ελένη»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Διονύσης Καλαματιανός Θανάσης Μανιάτης Γιάννης Χουβαρδάς Ευαγγελία Μανιτσούδη Ελισάβετ Κυρίτση

 

Tο DocVille

Ο Γιάννης Βογιατζής στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento

«Δεν σηκώνει πια ο κινηματογράφος να λες σαχλαμαρίτσες»: ο Γιάννης Βογιατζής συζητάει με την Έμυ Ντούρου για τη ζωή του και την πορεία του στο σινεμά και το θέατρο, την υποκριτική στο πανί και το σανίδι για να καταλήξει στη διαπίστωσή του για τη σχέση πολέμου και πατρίδας: «Είναι απίστευτο αυτήν τη στιγμή να θέλει ο ένας να καταλάβει την πατρίδα του άλλου. Κι ενώ όλοι διδάσκονται ότι θα πεθάνουν για την πατρίδα τους, ξεχνάνε ότι πατρίδα έχουν και οι άλλοι».

«Η χώρα αυτή πλέον δεν είναι ελκυστική για να ζεις»: η Δώρα Χρυσικού μιλάει με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για τη γνωριμία της με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι στο σετ της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, τον ρόλ της στη «Γη της ελιάς», το #MeToo στον χώρο του πολιτισμού, τον εκφασισμένο μέσο άνθρωπο και τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας για το νερό.

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας συνομιλούν με την Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή τη μεταφορά του έπους του Χέρμαν Μέλβιλ «Μόμπι Ντικ» σε μιούζικαλ.

Πέντε stand-up comedians από το Mic Drop Comedy Club –ο Γιάννης Μπιλίρης, η Χριστίνα Βούλγαρη, ο Παναγιώτης Κούδας, ο Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος και ο Πάρις Ρούπος– σχολιάζουν στιγμές και όψεις της καθημερινότητας: τι δουλειά είχε η κάμερα στη σύσκεψη που «έκαψε» τον Σπήλιο Λιβανό; Γιατί η κυβέρνηση μας κάνει «πατ πατ» στον ώμο όταν έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ; Μήπως η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνα ύστερα από 17 μήνες δακρύρροιας βρίσκεται πλέον στα όρια της αφυδάτωσης;

Η μόνιμα εγκατεστημένη στη Νότια Κορέα δημοσιογράφος Ελισάβετ Κυρίτση ανατέμνει τον τρόμο στην κοινωνία και στο θέαμα στη χώρα της Άπω Ανατολής με αφορμή τη σειρά «Είμαστε όλοι νεκροί» του Netflix.

Λένα Πλάτωνος, συνθέτρια της «Λιλιπούπολης» και του «Σαμποτάζ», ανακαλεί μνήμες από τη δημιουργική της πορεία με τη στιχουργό Μαριανίνα Κριεζή που πέθανε στις 6 Φεβρουαρίου. Καταγράφει ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

Η ανερχόμενη ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου συζητάει με την Αφροδίτη Ερμίδη με αφορμή την παράσταση «Οι άθικτοι» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Στη στήλη «Θεατρικά και κριτικά» ο Κώστας Ζήσης γράφει για το νέο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Η αλήθεια είναι» που ανεβαίνει από την bijoux de kant στο Faust.

Και  στην έκδοση των 4,5 ευρώ ένα σημαντικό βιβλίο της σειράς HotDoc.History: 1922 ΤΙ ΓΥΡΕΥΑΜΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ; 100 χρόνια από την ολέθρια περιπέτεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter