Η δημοσιογραφία στο απόσπασμα

Η δημοσιογραφία στο απόσπασμα

Οι μάσκες έπεσαν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκάλυψε τις πραγματικές της επιδιώξεις. Οποιοδήποτε Μέσο Ενημέρωσης δεν υμνεί τον πρωθυπουργό και την παρέα του πρέπει να λοιδορείται και να κλείνει.

Η κλήση σε απολογία ως κατηγορούμενου του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη για συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της μεταχείρισης παρανόμως εκβιαστικών μέσων, για συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας δια της εκθέσεως σε δίωξη ή τιμωρία αθώου κατά συρροή και για συνέργεια σε παράβαση καθήκοντος και για εγκληματική οργάνωση σχετικά με τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis αποκαλύπτει τις προθέσεις της.

Αλλωστε το είχαν και επίσημα προαναγγείλει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής μάλιστα, και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που κατοικοεδρεύουν γύρω ή μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και διάφορα γαλάζια στελέχη από τα καλοπληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν συγχώρεσε ποτέ την ερευνητική δημοσιογραφία και τις αποκαλύψεις της για τα σκάνδαλα των στελεχών της.

Με την εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης, τις δολοφονίες χαρακτήρων, τη διχόνοια που σπέρνει στην κοινωνία και την ενοχοποίηση των αντιπάλων της θέλει να εξαφανίσει οποιονδήποτε εκφράζει μια διαφορετική άποψη θέτοντας τη δημοσιογραφία στο απόσπασμα.

Το Documento και το documentonews.gr με τα ρεπορτάζ τους που αποκαλύπτουν πτυχές των διερευνώμενων από την Δικαιοσύνη σκανδάλων, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω από τις απειλές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, άκρως επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία και θα συνεχίσουν να φέρνουν στο φως τις άνομες πρακτικές της.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter