H Disney ψάχνει για τον κινηματογραφικό Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα

H Disney ψάχνει για τον κινηματογραφικό Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα

Θες να γίνεις ο κινηματογραφικός Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η Disney ξεκίνησε ανοιχτό casting για τον ρόλο.

Η Αμερικανική εταιρία παραγωγής αναζητάει από την Ελλάδα δύο ηθοποιούς – χωρίς να είναι απαραίτητη η πείρα- προκειμένου να παίξουν το ρόλο του “Greek Freak” σε ηλικία 15-18 ετών και 13-15.

Η ταινία θα αφορά σε αυτά τα συγκεκριμένα χρόνια ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως την ημέρα του ντραφτ. Πώς πέρασε τα δύσκολα χρόνια της φτώχειας, τις στιγμές στα ανοικτά γήπεδα και του Φιλαθλητικού αργότερα, την Α2.

Το κάστινγκ είχε ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, αλλά λόγω του κορωνοϊού διακόπηκε και τώρα συνεχίζεται με την αναζήτηση ηθοποιών που θα παίξουν τον Γιάννη σε δύο διαφορετικές ηλικίες. Συγκεκριμένα:

– (Γιάννης σε ηλικία 15-18 ετών): Ζητείται ηθοποιός να παίξει το χαρακτήρα ενός μαύρου Νιγηριανού που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Ο Γιάννης είναι δυνατός και ψηλός (αναζητείται κάποιος ύψους πάνω από 1.95μ. και ψηλότερος) κι η αθλητικότητα του πρόκειται να εκτοξευθεί. Μένει με την οικογένεια του ας μία κρυμμένη γωνιά της Ελλάδας, αλλά σύντομα θα βγει στην παγκόσμια σκηνή. Ζει στη σκιά του μεγαλύτερου αδελφού του, τον Θανάση, ωστόσο θα αλλάξουν θέσεις. Υπό την πίεση των προπονητών του να γίνει δυνατότερος και γρηγορότερος, ο Γιάννης σύντομα θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα να βρεθεί μαζί με την ελίτ των συνομήλικων του στο ντραφτ του ΝΒΑ.

– (Γιάννης σε ηλικία 13-15 ετών): Ζητείται ηθοποιός στα πρώτα του εφηβικά χρόνια, ένας γεμάτος καρδιά και χαρά, ψηλός (πάνω από 1.85μ.). Ο Γιάννης είναι ο νεότερος αδελφός του Θανάση και μένει στη σκιά του. Κοντύτερος (τότε) κι όχι (ακόμα) τόσο προικισμένος όσο ο αδελφός του, ο Γιάννης δεν είχε ωριμάσει αλλά δουλεύει σκληρά στο μπάσκετ, αν και παρέμενε δύο βήματα πίσω από τον Θανάση. Δεν φοβάται τη σκληρή προπόνηση και πιέζει το σώμα του να φτάσει στο σημείο να μπορεί να παίξει. Ώσπου φτάνει η μαγική στιγμή που κάτι αλλάζει, ο Γιάννης μετατρέπεται από ένα αδύνατο αγόρι, σε έναν εκπληκτικό νεαρό άνδρα”.

πηγή: Eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter