Η Disney στην Ελλάδα από τον Ιούνιο

Η Disney στην Ελλάδα από τον Ιούνιο

Το Disney+, η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company ξεκινά τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου.

Ήταν ήδη γνωστή η απόφαση της Disney για το άνοιγμα στην τηλεοπτική αγορά σε 42 νέες χώρες φέτος το καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα με την  streaming υπηρεσία του γνωστού studio να είναι διαθέσιμη στη χώρα μας από τις 14 Ιουνίου.

Με αποκλειστικό πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic καθώς και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures, το Disney+ αποτελεί ένα δυνατό αντίπαλο για τις υπόλοιπες streaming πλατφόρμες, όπως το Netflix, την HBO max, την Apple Tv+ και την Amazon.

Στα ισχυρά όπλα του προγράμματος του καναλιού εντοπίζουμε το μπλοκμπάστερ πολεμικών τεχνών «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» , το υποψήφιο για Όσκαρ «Λούκα» των Disney και Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ καλύτερου animation «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» καθώς και τη βραβευμένη με Όσκαρ κοστουμιών «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν ως Cruella de Vil. 

Ακόμη τη διάσημη σειρά του Star Wars «The Book of Boba Fett», το «The Mandalorian» από τον δημιουργό και executive producer Τζον Φαβρό, τη σειρά των Marvel Studios «Moon Knight», με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Άιζακ ως Steven Grant, έναν ήρεμο υπάλληλο σε κατάστημα με είδη δώρων, που έρχεται αντιμέτωπος με ψυχολογικά μπλακάουτ και αναμνήσεις από μια άλλη ζωή κ.α.

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, εμπειρία θέασης, streaming ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείς να δημιουργήσουν Παιδικά Προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους. To κόστος συνδρομής για την Ελλάδα ορίστηκε στα €8,99 για μηνιαία συνδρομή ή €89,90 για ετήσια συνδρομή.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter