H Disney στην Ελλάδα

H Disney στην Ελλάδα

Όπως ανακοίνωσε η Walt Disney Company η υπηρεσία streaming της εταιρείας τοποθετεί την έναρξη λειτουργίας της στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022.

Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις 42 νέες χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, όπου θα προβάλλεται η Disney Plus, η πλατφόρμα streaming της Walt Disney, από το καλοκαίρι του 2022, χωρίς πάντως να έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες της έναρξης ούτε και το αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώνουν οι συνδρομητές για να έχουν πρόσβαση στα προγράμματα της.

Μεταξύ των χωρών που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η Disney Plus είναι η Αλβανία, η Αλγερία, η Ανδόρα, η Νότια Αφρική, η Τουρκία, η Πολωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Λιθουανία, η Μάλτα, το Μαρόκο, η Βόρεια Μακεδονία, η Σερβία, η Σλοβενία κ.α.

Η Disney Plus ξεκίνησε να λειτουργεί το φθινόπωρο του 2019 στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ολλανδία και μέχρι σήμερα έχει 118 εκατομμύρια συνδρομητές. Η πλατφόρμα διαθέτει ταινίες, σειρές και τηλεοπτικά προγράμματα από τα στούντιο της Ντίσνεϊ, της Pixar και της Marvel, ενώ έχει τα δικαιώματα όλων των ταινιών του «Star Wars».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter