Η Δόμνα, ο Κυριάκος και η πολιτική της ΝΔ

Η Δόμνα, ο Κυριάκος και η πολιτική της ΝΔ

Κάτι τρέχει με τη Δόμνα, την υφυπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για ακόμα μια φορά την Πέμπτη προέβη σε δηλώσεις για τις οποίες ακόμα και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας αισθάνονται άβολα.

Η περί ου λόγος λοιπόν μη πολιτικός, κατά δήλωσή της, άφησε άναυδους τους πάντες καθώς ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφερόμενη στα όπλα που βρέθηκαν σε γιάφκα, και αξίζει να το επαναλάβουμε, ότι «ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!»

Είναι η πολλοστή φορά που η Δόμνα Μιχαηλίδου βγάζει από τα ρούχα τους όλους τους σκεπτόμενους Ελληνες, ανεξάρτητα πολιτικού χρώματος.

Και επειδή παραμένει ακόμα υφυπουργός, καθώς ο πρωθυπουργός δεν της έχει ζητήσει την παραίτησή της, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι το πρόβλημα δεν είναι στην κυρία Μιχαηλίδου αλλά στην ίδια τη Νέα Δημοκρατία.

Γιατί μπορεί να υποστηρίζει την πολιτική του «νόμου και της τάξης» του καθοδηγητή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη, αλλά δεν μπορεί να υποστηρίζει και να μην κουνιέται φύλλο στο κυβερνών κόμμα, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, ότι οι στρατιώτες που πολέμησαν στην Αλβανία ήταν εθελοντές, ότι ήταν ψυχικά ασθενείς όσοι αντιστάθηκαν στην απριλιανή χούντα ή ότι κρύβονται όπλα του συριακού στρατού στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ.

Είναι σαφές λοιπόν που βρίσκεται η εστία του κακού. Στο κόμμα το οποίο έχει μαζέψει στους κόλπους του όχι μόνο όλους τους ακροδεξιούς του πρώην ΛΑΟΣ, αλλά και τους «άριστους» όλων των παρατάξεων.

Με αυτούς κυβερνά εδώ και πέντε περίπου μήνες τη χώρα. Η ευθύνη για τα φαινόμενα αυτά είναι απόλυτα του πρωθυπουργού. Γιατί οποιοσδήποτε προηγούμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας διετέλεσε πρωθυπουργός θα τους είχε πετάξει όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από κόμμα.

Αλλά βλέπεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτούς στηρίχτηκε και σε αυτούς στηρίζεται. Μέχρι βέβαια τη στιγμή που δεν θα τους είναι πλέον χρήσιμος.  

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter