Η εισαγγελέας, η υποκλοπή και η μήνυση που πάγωσε

Η εισαγγελέας, η υποκλοπή και η μήνυση που πάγωσε

Εισαγγελέας Πρωτοδικών του Πειραιά η οποία διατηρεί λογαριασμό στο Facebook με το ψευδώνυμο Naya Vernikou, στον οποίο αναρτά προσβλητικά και χλευαστικά σχόλια σε βάρος της Δικαιοσύνης «στοχοποιώντας» και συναδέλφους της, αναπτύσσει ένα πρωτοφανές σκεπτικό σε διάταξη με την οποία αρχειοθέτησε μήνυση σε βάρος στενών συνεργατών του Ευάγγελου Μαρινάκη η οποία σχετίζεται με το ζοφερό παρασκήνιο της υπόθεσης του «Noor 1».

Η ίδια εισαγγελέας, η οποία κατά το χρονικό διάστημα 2017-18 (που ασχολήθηκε με την εν λόγω υπόθεση) υπήρξε και αθλητική εισαγγελέας Πειραιά, θέση στην οποία κατά πληροφορίες επιθυμούσε διακαώς να τοποθετηθεί, μεταξύ των άλλων εμφανίζεται –σε βάθος χρόνου– να ποζάρει πανηγυρικά με την… κούπα ως φίλαθλος του Ολυμπιακού καθώς και στις σουίτες του σταδίου Καραϊσκάκη.

Ο χλευασμός της Δικαιοσύνης

Πρόκειται για την εισαγγελέα Βικτώρια Μαρσιώνη, η οποία αρχειοθέτησε μήνυση που αφορούσε καταγγελλόμενη από τον Στηβ Κακέτση υποκλοπή συνομιλίας από τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο του Β. Μαρινάκη, και χρήση της από τον Γιάννη Κουρτάκη, εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με ένα σκεπτικό που όχι απλώς πάσχει από άποψη νομικής επιχειρηματολογίας αλλά θέτει σε δοκιμασία και την κοινή λογική.

Ως κορυφαίο σημείο του σκεπτικού της κ. Μαρσιώνη, και ανεξάρτητα από το ορθόν ή όχι της τελικής της κρίσης, αναδεικνύεται εκείνο στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει (σε ελεύθερη μετάφραση) ότι ένας δικηγόρος δεν μπορεί να διαπράττει ποινικό αδίκημα, όπως αυτό της παράνομης υποκλοπής συνομιλίας, επειδή γνωρίζει τις συνέπειες του νόμου…

Κι επειδή το κάθε γεγονός από μόνο του μπορεί να μην είναι μεμπτό, συνδυαστικά όμως να προκαλούνται εύλογα ερωτήματα, προτού δούμε αναλυτικά την επίμαχη διάταξη αρχειοθέτησης της μήνυσης αξίζει να σημειωθούν –ενδεικτικά– σχετικά με το προφίλ της εν λόγω εισαγγελέα, σε συνάρτηση με τον θεσμό της Δικαιοσύνης τον οποίο υπηρετεί, τα εξής:

• Δύο μήνες προτού της χρεωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, η κ. Μαρσιώνη σχολίαζε σαρκαστικά στο Facebook, με σχόλια τύπου «Χαχαχα, γελάσαμε και πάλι», δημοσιεύματα που αφορούσαν τη στάση του Αρείου Πάγου σχετικά με τη συνέχιση και ολοκλήρωση της έρευνας της εισαγγελέα Ειρήνης Τζίβα για το «Noor 1». Το αν το «χαχαχα» αφορούσε την έρευνα αυτή καθαυτήν ή τον Αρειο Πάγο, μόνο η ίδια μπορεί να το γνωρίζει.

• Η εν λόγω ανάρτηση της κ. Μαρσιώνη έγινε το χρονικό διάστημα που η ίδια ήταν αθλητική εισαγγελέας ενώ η Ειρ. Τζίβα, η οποία τότε ήταν προϊσταμένη της στον Πειραιά, βαλλόταν σφοδρότατα από τους εμπλεκόμενους, από τους οποίους μάλιστα είχε μηνυθεί ως μέλος ομάδας που είχε δήθεν στήσει σκευωρία σε βάρος του Β. Μαρινάκη.

Κι ενώ η Ειρ. Τζίβα και οι άλλοι «σκευωροί» απαλλάχθηκαν πανηγυρικά από όσα τους καταλόγιζαν, η δε προκαταρκτική της έρευνα για το «Noor 1» ολοκληρώθηκε με την άσκηση διώξεων σε βάρος Μαρινάκη και συνεργατών του, η Β. Μαρσιώνη, κόντρα στη δικαιοδοτική κρίση δύο συναδέλφων της, εκ των οποίων ο ένας είναι ο σημερινός εποπτεύων της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, αρχειοθέτησε σκέλος της υπόθεσης.

Το ιστορικό μιας δήθεν σκευωρίας

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, προκειμένου να αναδειχθούν τα αξιοσημείωτα αυτής της υπόθεσης:

Το καλοκαίρι του 2017 ο εισαγγελέας Εφετών Πειραιά Παν. Μπρακουμάτσος διενεργούσε έρευνα για τη βασιμότητα μήνυσης του ισοβίτη του «Noor 1» Eυθύμιου Γιαννουσάκη αλλά και σχετικής μηνυτήριας αναφοράς του Β. Μαρινάκη, που εμφάνιζαν την εισαγγελέα Ειρ. Τζίβα να συνωμοτεί με τον τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και άλλους «εχθρούς» του Β. Μαρινάκη προκειμένου να πείσουν τον Γιαννουσάκη να εμπλέξει τον εφοπλιστή και παράγοντα του Τύπου στη ζοφερή υπόθεση της διακίνησης των τόνων της ηρωίνης. Μάλιστα ο κ. Μπρακουμάτσος είχε καλέσει και σε ανωμοτί εξηγήσεις τα μη πολιτικά πρόσωπα σε βάρος των οποίων στρέφονταν οι καταγγελίες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γ. Κουρτάκης κατέθεσε στον εισαγγελέα (στις 7/9/2017) μια ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ του Αλ. Κούγια και του Στηβ Κακέτση από την οποία φερόταν να προέκυπτε ότι ο Κακέτσης αποκάλυπτε στον γνωστό δικηγόρο όλο το παρασκήνιο της καταγγελλόμενης σκευωρίας η οποία είχε στηθεί από τον λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη, τον τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένο και τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Νικόλα Πατέρα, αντίζηλους του Β. Μαρινάκη.

Οταν έγινε γνωστό ότι υπήρχε τέτοια συνομιλία, ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης κατέθεσε μηνύσεις για την υπόθεση υποστηρίζοντας ότι «υπεκλάπη εν αγνοία του μια ιδιωτική συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Κούγια, που χειριζόταν δικαστική του υπόθεση».

Σύμφωνα με τον μηνυτή, που εξετάστηκε από τον Παν. Μπρακουμάτσο και δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι καταγραφόταν η επίμαχη συνομιλία, «η εν λόγω συνομιλία αποτελεί παράνομο αποδεικτικό μέσον, για τη γνησιότητα του οποίου και την πιθανή παραποίησή του επιφυλάσσομαι σε κάθε περίπτωση, θρασύτατα κατατέθηκε από τον Γιάννη Κουρτάκη στον εισαγγελέα για να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό μέσον. Χρήση της συνομιλίας έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα των Παραπολιτικών αλλά και κατά την ένορκη εξέτασή του στον Εισαγγελέα Μπρακουμάτσο, αν και στην ίδια δικογραφία έχει την ιδιότητα του συνηγόρου πολιτικής αγωγής».

Ακόμη ο Στηβ Κακέτσης ισχυριζόταν στη μήνυσή του, η οποία ανατέθηκε προς διερεύνηση στη Βικτ. Μαρσιώνη, ότι βρισκόταν τότε σε τραγική κατάσταση λόγω της έξωσής του από το ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν η επιχείρησή του «αλλά και λόγω της απειλής ότι αυτή θα δημοσιοποιηθεί από τα ΜΜΕ του Γιάννη Κουρτάκη και του εφοπλιστή Μαρινάκη οι οποίοι σε περίπτωση που αποδεχόμουν να καταθέσω ενώπιον του εισαγγελέα ενοχοποιώντας τρίτα πρόσωπα θα μου έδιναν πλούσια ανταμοιβή άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και θα έσωζαν έτσι την περιουσία μου».

Σημείωνε δε ότι «ο Αλέξης Κούγιας έχει παραπεμφθεί σε άλλη υπόθεση για την ίδια αξιόποινη πράξη (σ.σ.: της υποκλοπής)» και ο Γ. Κουρτάκης «έχει κι άλλη φορά κάνει χρήση πληροφοριών που προέρχονταν από παράνομη υποκλοπή».

Αβάσιμες καταγγελίες και συνομιλίες

Λίγο καιρό αργότερα με μια διάταξη 17 σελίδων ο Παν. Μπρακουμάτσος αρχειοθέτησε ως απολύτως αβάσιμες τις μηνυτήριες αναφορές, και άρα και την εν λόγω συνομιλία που είχε κατατεθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι:

•Η εισαγγελέας Ειρ. Τζίβα έκανε το καθήκον της και δεν συμμετείχε σε καμία έκνομη δραστηριότητα με κίνητρο τη στοχοποίηση Μαρινάκη.

•«Ο ίδιος ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης ήταν αυτός που έδωσε αφορμή για την εμπλοκή του ονόματος του Ευάγγελου Μαρινάκη στην υπόθεση του Νοor 1».

•Επισήμαινε τις τρεις καταθέσεις που είχε δώσει ο Ευθ. Γιαννουσάκης –με δική του πρωτοβουλία, όπως τόνιζε–, στις οποίες ενέπλεκε τον Β. Μαρινάκη σε λαθρεμπόριο πετρελαίου και άφηνε υπόνοιες και για το «Noor 1» (το περιεχόμενο των οποίων πήρε πίσω).

•Για τους επίσης καταγγελθέντες Πατέρα και Μελισσανίδη ο εισαγγελέας ανέφερε ότι «οι όποιες αντιδικίες τους με τον Ευάγγ. Μαρινάκη –λόγω αντιπαλότητας στον χώρο του ποδοσφαίρου και στον εφοπλισμό– σε ουδεμία περίπτωση στοιχειοθετούν ενδείξεις συμμετοχής τους στην φερομένη ως τελεσθείσα απόπειρα κατάχρησης εξουσίας από τον λιμενικό Χριστοφορίδη (που είχε διενεργήσει προανακρίσεις για το Noor 1)» κι ότι από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι συνεργάστηκαν για το «στήσιμο» της υπόθεσης.

Κι ερχόμαστε στο πιο πρόσφατο γεγονός, που είναι η αρχειοθέτηση από την κ. Μαρσιώνη, με μια πρόχειρη διάταξη –όπως τη χαρακτήριζαν δικαστικές πηγές– της μήνυσης Κακέτση, την ίδια στιγμή μάλιστα που για το ίδιο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για κακούργημα για «χρήση της πληροφορίας της παράνομης υποκλοπής» στις ιστοσελίδες www.parapolitika.gr και www.tokarfi.gr.

Η… προφανής αλήθεια

Η κ. Μαρσιώνη αφού αναφέρεται άκρως περιληπτικά με δύο μόλις παραγράφους στο περιεχόμενο της πολυσέλιδης μήνυσης Κακέτση, και χωρίς να κάνει καμία μνεία στο αποτέλεσμα της έρευνας Μπρακουμάτσου, την επικαλείται αλλά μόνο ως προς το αντικείμενό της και όχι ως προς την κατάληξή της.

Κάνει μόνο ένα σχόλιο για την κατάθεση Κακέτση στον κ. Μπρακουμάτσο, λέγοντας ότι «για δικούς του λόγους δήλωσε πλήρη άγνοια», άρα συμπερασματικά κατά την εκτίμηση Μαρσιώνη ο επιχειρηματίας είχε δώσει ψευδή κατάθεση.

Στη συνέχεια αφιερώνει όλη την υπόλοιπη διάταξη στους ισχυρισμούς των δύο εγκαλουμένων (Κούγια και Κουρτάκη), για να καταλήξει ότι «είναι προφανές ότι όσα ισχυρίζονται είναι αληθή». Καθώς «ο πρώτος εγκαλούμενος (Κούγιας) ως δικηγόρος είναι βέβαιο ότι γνώριζε ότι εάν δεν υπήρχε η συναίνεση του εγκαλούντα (Κακέτση) θα υπήρχε διάπραξη αξιόποινης πράξης από τη στιγμή που θα παρέδιδε ο δεύτερος εγκαλούμενος (Κουρτάκης) το ηχογραφημένο υλικό στον Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά».

Ακόμη ως επιχείρημα αναφέρει ότι στο πλαίσιο της δικής της έρευνας «δεν προσήλθε ο εγκαλών προς λήψη διευκρινίσεων και παροχή περαιτέρω αποδεικτικών στοιχείων», γεγονός που κατά την εισαγγελέα από μόνο του –και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της μήνυσης που δεν ανακλήθηκε– είναι ικανό να επιβεβαιώσει –και προφανώς πέραν πάσης αμφιβολίας– ότι ο Κακέτσης γνώριζε ότι η συζήτησή του με τον Κούγια ηχογραφούνταν.

Για το ίδιο θέμα πάντως υπάρχει κι άλλη δικογραφία, η οποία είναι επίσης χρεωμένη στην κ. Μαρσιώνη, και αφορά μήνυση του εφοπλιστή Ν. Πατέρα για χρήση παράνομης υποκλοπής ενώπιον του τότε εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς Παν. Μπρακουμάτσου, αλλά και για ψευδορκία μάρτυρα, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος Κουρτάκη – Κούγια και κάθε τυχόν υπεύθυνου ηθικού αυτουργού.

Δήλωση Απατσίδη

Μάλιστα ο Γιάννης Απατσίδης, πληρεξούσιος δικηγόρος του Ν. Πατέρα, μας δήλωσε σχετικά: «Εφόσον ισχύουν όσα μου αναφέρετε για το περιεχόμενο της διάταξης της κ. Βικτωρίας Μαρσιώνη, θα περιοριστώ στο παρόν στάδιο να σας δηλώσω ότι σε ό,τι αφορά τον δικό μου εντολέα, κ. Νίκο Πατέρα, πέραν τυχόν αυτεπάγγελτων ενεργειών, θα απευθυνθεί αρμοδίως στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, διότι, πέραν του ότι κακοποιείται η ίδια η αλήθεια, με τέτοιες ενέργειες προσβάλλεται και η δικαιοδοτική κρίση του νυν εποπτεύοντος την Εισαγγελία Καταπολέμησης Εγκλημάτων Διαφθοράς κ. Παναγιώτη Μπρακουμάτσου».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος Γιαννουσάκη και δημοσιογραφικών Μέσων που είχαν αναρτήσει συνομιλίες μεταξύ του Γιαννουσάκη και του λιμενικού Χριστοφορίδη, για να καταδείξουν ότι ο ισοβίτης δεχόταν εκβιασμό προκειμένου να ενοχοποιήσει τον εφοπλιστή. Τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ όμως κατέδειξαν ότι οι εν λόγω συνομιλίες ήταν προϊόν μοντάζ. Η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση.

Η Βικτώρια Μαρσιώνη την εποχή που εμπλεκόταν με υπόθεση σχετιζόμενη με το «Noor 1» επιδίωξε να είναι και αθλητική εισαγγελέας.

Επίθεση στους θεσμούς και ρατσιστικές αναρτήσεις – Naya Vernikou, το… alter ego της εισαγγελέα

Με ψευδώνυμο κάνει σχόλια ρατσιστικά και υπέρ του Κασιδιάρη η εισαγγελέας Μαρσιώνη, χλευάζοντας παράλληλα τις σχέσεις κυβέρνησης – Δικαιοσύνης.

Ο χαρακτήρας και οι απόψεις της εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά Βικτώριας Μαρσιώνη, όπως σκιαγραφούνται μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο –δημόσιο μέσο– Facebook με το ψευδώνυμο NayaVernikou, αποκαλύπτουν ένα πρόσωπο με αντιλήψεις που εύλογα εκτιμάται ότι δεν συνάδουν με το λειτούργημά του.

Ενώ θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό που αντανακλά ατομικές απόψεις, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Documentο το γεγονός ότι ο λογαριασμός με το ψευδώνυμο είναι το… alter ego της εισαγγελέα Πρωτοδικών αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους της Δικαιοσύνης, αφού αφενός η ίδια δεν διστάζει να γεμίζει το προφίλ της με φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική της πορεία όσο και από στιγμές από διακοπές, ψώνια και… περιποίηση σε κέντρα αισθητικής, αφετέρου ανάμεσα στους φίλους της βρίσκονται και πάρα πολλοί συνάδελφοί της από το δικαστικό και εισαγγελικό σώμα.

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι αιχμές που αφήνει για τη σχέση ανάμεσα στη Δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα. Ενδεικτικά, τον Οκτώβριο του 2015 ανέβασε στο προφίλ της μια είδηση η οποία αναφερόταν στον  Ηλία Κασιδιάρη με τίτλο «Αθώος και για το βίντεο Μπαλτάκου: Ανοίγει ο δρόμος για την ποινική δίωξη των σκευωρών», σχολιάζοντας: «Αυτά συμβαίνουν όταν οι ποινικές διώξεις και προσωρινές κρατήσεις γίνονται κατ’ εντολή των πολιτικών αντιπάλων των διωκομένων». Ακόμη, με αφορμή την έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε υποβάλει ο Χρήστος Σπίρτζης εναντίον του Στέφανου Χίου, έγραφε: «Εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας με αφορμή υποβολή έγκλησης για συκοφαντική δυσφήμιση… Μάλιστα… αν ο εγκαλών δεν ήταν ο Σπίρτζης, ο συνάδελφος θα έδινε εντολή να συλλάβουν τον Χίο? ποτέ !!!!! ».

Ρατσισμός και χλεύη

Στη θεματολογία της εντάσσονται και σχόλια για πολύκροτα περιστατικά όπως το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, για τον οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «θα τον κάνουν ήρωα», ενώ μόνο αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει ο σχολιασμός: «Η ΕΡΤ όμως κάνει τηλεμαραθώνιο και μαζεύει χρήματα για τα παιδιά των μεταναστών», με αφορμή την είδηση πως «200.000 παιδιά δημοτικού δεν έχουν να φάνε! Συσσίτια στα σχολεία… από του χρόνου».

Η ίδια δεν διστάζει να εμφανίζεται χλευαστική με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις, με τα βέλη της, όπως φαίνεται, να στρέφονται πάλι σε βάρος της Δικαιοσύνης. Τον Ιούλιο του 2017 δημοσίευσε μια είδηση από το σάιτ zougla.gr με τίτλο «Ο Αρειος Πάγος ακούει;», στην οποία αναφερόταν ότι η «εκκωφαντική σιωπή του Αρείου Πάγου στον αγώνα δρόμου που δίνει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, υπό τη “δαμόκλειο σπάθη” της μετάθεσής της, τον Σεπτέμβριο, όχι μόνο “στοιχειώνει” την έρευνα για τα δυσώδη απόνερα του NOOR 1 αλλά απειλεί να κρατήσει για πάντα στο σκοτάδι τους ενόχους όλων των εγκληματικών πράξεων που συνδέονται με το φορτίο του θανάτου». Το σχόλιό της Βικτ. Μαρσιώνη; «χαχαχαχα γελάσαμε και σήμερα».

ΑντιΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιακός

Μια περιήγηση στο δημόσιο προφίλ της δικαστικής λειτουργού, που διατέλεσε αθλητική εισαγγελέας Πειραιά το χρονικό διάστημα 2017-18, αρκεί για να γίνει αντιληπτή η λατρεία της για τον Ολυμπιακό. Για πολλά χρόνια, βέβαια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους της για την παρουσία της στο γήπεδο του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στο VIP lounge, το εστιατόριο και στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Επίσης δεν ξεχνά να ποστάρει και φωτογραφίες της στις οποίες απεικονίζεται αγκαλιά με το κύπελλο του πρωταθλήματος στο πλαίσιο εορταστικών δεξιώσεων της ομάδας σχολιάζοντας: «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θαναι…».

Από τον λογαριασμό της δεν λείπουν και τα χλευαστικά σχόλια για την παρούσα κυβέρνηση, τα οποία συχνά εμπεριέχουν ακόμη και σεξιστικό λόγο. Ενδεικτικά, σχολιάζοντας την ορκωμοσία της Κατερίνας Νοτοπούλου γράφει: «Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ βλαχογκόμενα… κ η φάτσα.. πολύ στάνη βρε παιδί μου… η πρωθυπουργουράρα βέβαια έχει τη φάτσα του λιγούρη τραμπάκουλα»…

Το 2015 και ενώ υπηρετούσε ως εισαγγελέας στις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή παρέμβαση του Νίκου Παρασκευόπουλου για την άρνηση χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας στον Νίκο Ρωμανό γράφει: «Να σου λείπουν ο παρεμβάσεις Παρασκευόπουλε, στην πρόσφατη εξέγερση ήρθες στη φυλακή και βρισκόσουν σε τρομώδη κατάσταση το μάτι σου εξέφραζε αγελαδίσιο πανικό. Κάνε μία νομοθετική ρύθμιση στην οποία να περιλαμβάνεται αναφορά ότι σε περίπτωση απόδρασης θα ευθύνεται ο εκάστοτε υπουργός δικαιοσύνης αλλιώς… σώπαινε».

Η άποψή της για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική που ακολουθείται είναι ξεκάθαρη και διάχυτη σε πολλές δημοσιεύσεις της, όπου κάνει λόγο για σταλινική προπαγάνδα, ακόμη και φασισμό. Ενδεικτικά, στις 24 Μαρτίου 2018, μία ημέρα πριν από την εθνική εορτή, αναρωτιέται: «Για ποιο λόγο γιορτάζουμε την αυριανή επέτειο? Η πατρίδα που απελευθέρωσαν κάποιοι ήρωες τότε είναι πάλι βαριά σκλαβωμένη». Σε άλλη δημοσίευση ανεβάζει βίντεο από τη σελίδα «Ξύπνα Ελλάδα», με τίτλο «Ιταλίδα Ευρωβουλευτής ξεφτιλίζει τον Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο» και σχολιάζει: «Μπράβο !!!!! ».

Από το προφίλ της δεν λείπουν τα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, είτε πρόκειται για φωτογραφίες (άλλοτε παλιές, άλλοτε πρόσφατες) έξω από τον Αρειο Πάγο ή το γραφείο της στα δικαστήρια Πειραιά είτε για στιγμιότυπα από στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές της, στα ψώνια ή τα κέντρα αισθητικής με μάσκες ομορφιάς.





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter