Τι ζήτησε ο Κασσελάκης από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Τι ζήτησε ο Κασσελάκης από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Να πάρει απόφαση για τους υποψήφιους προς διαγραφή, κάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην Κ.Ε  του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου, και σε αντίθεση περίπτωση διαμήνυσε ότι θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

«Σας καλώ να εκφράσουμε θέση, όχι επιθυμία. Με μία μεγάλη, ηχηρή πλειοψηφία, που δε θα αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.
Θέση ότι αυτά τα άτομα που έχουν πει αυτές τις ύβρεις δεν φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και δεν μπορεί να εκπροσωπούν το κόμμα«, είπε συγκεκριμένα και ξεκαθάρισε ότι “η Επιτροπή Δεοντολογίας οφείλει να συνεδριάσει και να αποφασίσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας για όλες τις υποθέσεις

Όπως είπε δε χαρακτηριστικά, “δεν χρειάζονται μεγάλοι φάκελοι – όλα σε δημόσια θέα. Διαφορετικά, δεν έχω άλλη επιλογή από το να ζητήσω από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν. Και μπορώ πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα να το κάνω με αίτημα του 15% των μελών. Θεσμικά, για σοβαρό θέμα λειτουργίας του κόμματος, όπως προβλέπει ρητά το καταστατικό. Όχι για τη στοχοποίηση προσώπων ή τάσεων.”

Καταλήγοντας τόνισε: «Για να αποφανθεί η βάση μας, αν υβριστικές πολιτικές συμπεριφορές από στελέχη του κόμματος εναντίον του κόμματος, γίνονται ανεκτές ή όχι από τα χιλιάδες μέλη μας που καθημερινά σηκώνουν στις πλάτες τους ανιδιοτελώς τον ΣΥΡΙΖΑ και που θέλουν το κόμμα να φύγει προς τα μπρος».

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter