Η εκλογική βραδιά της ΕΡΤ με τις προβλέψεις από το κοινό Exit Poll

Η εκλογική βραδιά της ΕΡΤ με τις προβλέψεις από το κοινό Exit Poll

Τη συμμετοχή της στο κοινό exit poll αποφάσισε αυτή τη φορά η ΕΡΤ για την μάχη της εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μετά το κλείσιμο της κάλπης, θα μεταδώσει τα ευρήματα από το κοινό exit poll που θα πραγματοποιηθεί από τις εταιρείες ALCO, MARC, METRON ANALYSIS και MRB HELLAS A.E. την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, ημέρα διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών.

Η απόφαση για τη συμμετοχή της ΕΡΤ στο κοινό exit poll φέρει την υπογραφή του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης Γιάννη Σμυρλάκη. Η δαπάνη των 18.000,00 ευρώ για τις ανάγκες της μετάδοσης των αποτελεσμάτων των εκλογών από τα μέσα της ΕΡΤ θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2019 της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης .

Ας θυμίσουμε ότι η ΕΡΤ στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις της 26ης Μαΐου 2019 (ευρωεκλογές και τοπικές) ακολούθησε μοναχικό δρόμο σε σχέση με άλλα κανάλια. Στην εκλογική βραδιά δεν μετείχε στο κοινό exit poll αλλά μετέδωσε την εκλογική πρόβλεψη της Kapa Research. Όλα αυτά βέβαια προτού ξεκινήσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter