Η έκπληξη του Dave Grohl στις Wet Leg

Η έκπληξη του Dave Grohl στις Wet Leg

Ο frontman των Foo Fighters ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή για το περίφημο «longest and loudest scream»

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι είναι από τα δεύτερα ονόματα που θα απειλήσουν να κλέψουν τη δόξα των headliners στο φετινό Release Athens Festival. Οι Wet Leg, το συγκρότημα που έφτιαξαν το 2019 η Rhian Teasdale και η Hester Chambers με βασικό στόχο τη δωρεάν είσοδο στα μεγάλα φεστιβάλ της Αγγλίας, μπορεί να μετράνε μόλις τέσσερα χρόνια ζωής αλλά αφήνουν ήδη το στίγμα τους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Δύο μήνες πριν από την παρθενική εμφάνισή τους στην Ελλάδα, στις 25 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού κάτω από τους Madrugada, οι Wet Leg έπαιξαν στο περίφημο Coachella, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ των ΗΠΑ που φιλοξενεί -μεταξύ άλλων- πολλά ανερχόμενα συγκροτήματα και είδαν τον Dave Grohl των Foo Fighters να ανεβαίνει στη σκηνή την ώρα που έπαιζαν το τραγούδι “Ur Mum”, στο τέλος του οποίου η Rhian Teasdale καλεί το κοινό να ουρλιάξει όσο περισσότερο και όσο πιο δυνατά μπορεί. Το σκηνικό αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στις συναυλίες των Wet Leg, με το κοινό να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για το περίφημο «longest and loudest scream».

Μόνο που αυτήν τη φορά μια έκπληξη περίμενε τις Βρετανίδες που είδαν τον Dave Grohl να εφορμά στη σκηνή φορώντας ψαράδικο καπέλο και να ενθαρρύνει το κοινό να συμμετέχει σε αυτήν την… ιεροτελεστία. Ήταν δε τόσο ξαφνική και απρόσμενη η κίνησή του που οι κάμερες του φεστιβάλ δεν τον πρόλαβαν όταν εκείνος ούρλιαζε στο κεντρικό μικρόφωνο καθώς εστίαζαν στο δίδυμο Teasdale – Chambers. Τα πλάνα που κατέγραψαν τα λίγα δευτερόλεπτα που ο Grohl έμεινε στη σκηνή έγιναν viral μέσα από τους λογαριασμούς του φεστιβάλ στα social media.

 

O frontman των Foo Fighters -το νέο άλμπουμ των οποίων και πρώτο μετά την ξαφνική απώλεια του ντράμερ Taylor Hawkins κυκλοφορεί τον Ιούνιο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «But here we are»- έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του για το συγκρότημα: «Οι Wet Leg θα κατακτήσουν την Αμερική», είχε πει σε συνέντευξή του στον Independent, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να βγάλει το τραγούδι «Chaise Longue» (το single με το οποίο οι Wet Leg συστήθηκαν στο κοινό το 2019) από το μυαλό του όταν το πρωτοάκουσε. «Είναι υπέροχο, είναι διασκεδαστικό, είναι φρέσκο, είναι νέο, είναι εντελώς διασκεδαστικό».

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο δίκιο έχει ο κύριος Grohl και όλοι όσοι θεωρούν πως οι Wet Leg μπορεί να είναι το next big thing της indie rock σκηνής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter