Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Για «ακούσια νοσηλεία»

Η…. «εκρηκτική» αντίδραση του Μαζιώτη όταν έμαθε πως θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο

«Εκρηκτική αντίδραση» του Νίκου Μαζιώτη, μετά την απόφαση του εισαγγελέα να διατάξει την μεταφορά του ίδιου και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την υπόθεση των δύο απεργών πείνας, μελών του Επαναστατικού Αγώνα, ο Νίκος Μαζιώτης, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο εισαγγελέας των φυλακών Σαββαΐδης σκοπεύει να διατάξει την άμεση μεταφορά του ζευγαριού στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού "για ακούσια νοσηλεία μας" προέβη σε μια σειρά από φθορές.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση :

«Σαν άμεση αντίδραση αρχικά κατέλαβα τη β΄θέση για λίγη ώρα, έβαλα φωτιά στη στάση του υπαλλήλου που ελέγχει με τηλεχειριστήριο την κιγκλίδα, κατάστρεψα τους λαμπτήρες του διαδρόμου, προκάλεσα φθορές σε κελιά, έσπασα υδραυλικά, νιπτήρες και λεκάνες.

Δεν κάνουμε πίσω, είμαστε ανυποχώρητοι μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων μας ( όπως "επικοινωνία αβίαστα με το ανήλικο παιδί μας"). Συνεχίζουμε την απεργία πείνας μέχρι τέλους». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.