Ψίχουλα για τον Αδωνη τα «500αρικα» στα ανύπαρκτα site του Πέτσα

Ψίχουλα για τον Αδωνη τα «500αρικα» στα ανύπαρκτα site του Πέτσα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κλήθηκε να τοποθετηθεί για τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς», προτρέποντας τη δημοσιογράφο… να μην τρελαίνεται, όσον αφορά τα ανύπαρκτα site που βρέθηκαν στη λίστα.

Όσο κι αν θέλουν να… υποβιβάσουν το θέμα, οι υπουργοί και στελέχη της ΝΔ το βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους. 

Και οι ερωτήσεις θα πληθαίνουν όσο δεν βγαίνει στη δημοσιότητα η λίστα με τα ακριβή ποσά που δόθηκαν στα 1.232 Μέσα που έλαβαν χρηματοδότηση για τις κυβερνητικές καμπάνιες εν μέσω κορονοϊού, από τη στιγμή δε που εντός της λίστας βρέθηκαν περιπτώσεις ιστοσελίδων μηδαμινής επισκεψιμότητας, ιστοσελίδων που φτιάχτηκαν «στο πόδι» απλά και μόνο για να πάρουν το μερίδιό τους, αλλά και site κυριολεκτικά… ανύπαρκτων.

Αυτή τη φορά, ο υπουργός που κλήθηκε να τοποθετηθεί για το ζήτημα ήταν ο Άδωνης Γεωργιάδης στον Status 107,7 FM. Αρχικά, ο ίδιος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους και τους ακροατές για το γεγονός πως τα ποσά θα μαθευτούν όταν βγει η λίστα, αλλά λίγο αργότερα… αποκάλυψε ότι έψαξε να μάθει για ορισμένα ΜΜΕ.

Η… καλύτερη αντίδραση ήρθε στη συνέχεια, όταν θίχτηκε το ζήτημα των ιστοσελίδων που είτε ήταν ανύπαρκτα είτε είχαν λίγα «χτυπήματα», με τον υπουργό να απαντά: «Ε άμα έχει πάρει κανένα site κανά 500ρικο από αυτά… δεν ξέρω. Πάντως πολλά λεφτά αυτά τα site δεν θα έχουν πάρει, μην τρελαίνεστε…», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάνοντας εκτίμηση για τα ποσά που μπορεί να έχουν μπει στα ταμεία τέτοιου είδους ιστοσελίδων.

Κρίνοντας από την αντίδραση του υπουργού και από τον τρόπο που επέλεξε να υποβιβάσει το γεγονός, κάνοντας χιούμορ, το «500άρι» που μπορεί να μπήκε στα ταμεία ιστοσελίδων που παίρνουν κλικ από… συγγενείς και φίλους, ή δεν «ανοίγουν», σίγουρα λείπει από τον κουμπαρά χιλιάδων οικογενειών που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα και μετρούν μέχρι και το σεντ. 

Το «500αρι» που ίσως δόθηκε σε ιστοσελίδες «ανύπαρκτες» και που ίσως οι διαχειριστές τους το υποδέχθηκαν σαν δωράκι να ήταν πραγματική ανάσα για εργαζόμενους σε κλάδους όπως ο επισιτισμός, ο τουρισμός κ.α που τους δύο και κάτι μήνες του lockdown «μάτωσαν».

Για την κυβέρνηση των αρίστων και για τον Άδωνη Γεωργιάδη (ο οποίος πάντως τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει το… αμίμητο, για το ότι μπορεί να επιβιώσει κάποιος με 200 ευρώ) το «500άρι» και ποσά σαν αυτά δεν είναι και… τίποτα, «μην τρελαίνεστε»…

Η συνέντευξη του Άδωνη Γεωργιάδη στον Status FM 107,7

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter