Η ΕΛ.ΑΣ. κλείνει σταθμούς του Μετρό εν μέσω «τσουνάμι» κινητοποιήσεων για τα Τέμπη την Τετάρτη

Η ΕΛ.ΑΣ. κλείνει σταθμούς του Μετρό εν μέσω «τσουνάμι» κινητοποιήσεων για τα Τέμπη την Τετάρτη

Να κλείσουν κομβικοί σταθμοί του Μετρό αποφάσισε το βράδυ της Τρίτης η ΕΛ.ΑΣ., σε μια προσπάθεια να τεθούν αναχώματα στη μαζική συμμετοχή των πολιτών στο απεργιακό «τσουνάμι» της Τετάρτης που έχει πυροδοτήσει η ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη με σημαντικό κομμάτι της χώρας να «παραλύει».

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»«ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ»«ΟΜΟΝΟΙΑ»«ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Ποιοι θα είναι οι κλειστοί σταθμοί στο Μετρό:

Αναλυτικά για τα δρομολόγια:

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα κυκλοφορούν την Τετάρτη οι συρμοί του Μετρό Γραμμές 2 & 3 λόγω της συμμετοχής των σωματείων εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα λειτουργίας των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», «ΟΜΟΝΟΙΑ», «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Η Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» και το ΤΡΑΜ θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη

Υπενθυμίζεται πως ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση στις 13:00 στην πλατεία Συντάγματος. «Απαιτούμε ασφαλή και σύγχρονη δημόσια συγκοινωνία και τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών» δηλώνουν οι εργαζόμενοι.

Δείτε επίσης: 

«Τσουνάμι» κινητοποιήσεων την Τετάρτη για την τραγωδία στα Τέμπη – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, λεωφορεία

Παραλύουν Δημόσιο και πλοία την Τετάρτη για την τραγωδία στα Τέμπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter