Η ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει το Documento για την αποκάλυψη βασανισμού γυναίκας ΑμΕΑ στο Α.Τ. Ομόνοιας!

Η ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει το Documento για την αποκάλυψη βασανισμού γυναίκας ΑμΕΑ στο Α.Τ. Ομόνοιας!

Άρον-άρον έσπευσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει την αποκάλυψη βίντεο που θα κάνει αύριο το Documento σχετικά με το βασανισμό και εξευτελισμό γυναίκας ΑμΕΑ από αστυνομικούς του “αμαρτωλού” Α.Τ. Ομονοίας.

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε -όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου- τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς στις 20/10/2019 και μία εβδομάδα αργότερα το Αρχηγείο διέταξε ΕΔΕ η οποία ολοκληρώνεται και αναμένονται τα αποτελέσματά της. Όλα αυτά βέβαια έγιναν γνωστά μετά την δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού θέματος από το Documento.

Ιδού τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ: 

«Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο, που αφορούν σε περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, την 20η Οκτωβρίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν.»

Μυστικά & Documento

29/09/2022, 13:12
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter