Η Έλενα Ακρίτα απαντά στον Αμβρόσιο που την είπε ξετσίπωτη

Η Έλενα Ακρίτα απαντά στον Αμβρόσιο που την είπε ξετσίπωτη

Οι χθεσινές εμετικές δηλώσεις του Μητροπολίτη-κήρυκα του μίσους, Αμβρόσιου με αφορμή όσα γράφτηκαν για την συνάντηση του κυρίου Κουρουμπλή μαζί του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. 

Ανάμεσα στις άλλες αθλιότητες που έγραψε χαρακτήρισε ξετσίπωτη τη συμπεριφορά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα και της έκανε “μαθήματα” σεμνότητας όπως αρμόζουν στο ρόλο της ως γυναίκας – πάντα σύμφωνα με τη δική του επικίνδυνη για τη δημοκρατία και την ελευθερία της σκέψης λογική. Και φυσικά η δημοσιογράφος σχολίασε το γεγνός με ανάρτηση της στο Facebook. 

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα: 

Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή διότι είμαι γυναίκα. Γράφει:«Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα.» #καιλίγαέγραψα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter