Η Έλενα Ακρίτα δηλώνει ότι θα πληρώσει με το ίδιο «νόμισμα» τον Σεφερλή

Η Έλενα Ακρίτα δηλώνει ότι θα πληρώσει με το ίδιο «νόμισμα» τον Σεφερλή

Mετά τη μήνυση και την τηλεοπτική συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha, η Έλενα Ακρίτα περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει πως σκέφτεται να απαντήσει… με μήνυση, στη μήνυση του Μάρκου Σεφερλή.

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος σε συνέντευξη που έδωσε στη Lifo.gr παρουσιάζεται ανυποχώρητη στην αντιπαράθεσή της με τον ηθοποιό.

Λέει χαρακτηριστικά απαντώντας στο ερώτημα γιατί ασχολείται με τον Σεφερλή: «Θα ασχολούμαι, αυτό το «μα γιατί ασχολείσαι» μας πήρε στον λαιμό του και γίναμε παθητικοί θεατές των πάντων γύρω μας. Όσο υπάρχουν Σεφερλήδες εγώ δεν θα τους προσπερνώ. Μέχρι να κουραστώ. »

Στη συνέχεια, τονίζει ότι «σαφώς η αντίδραση του κυρίου Σεφερλή είναι επίσης μηνύσιμη απέναντί μου απ’ ότι μου λέει το γραφείο» και σε ερώτηση εάν σκέφτεται να του κάνει μήνυση, απάντησε: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά… ».

Απειλές

Καταλήγοντας η κα Ακρίτα επισημαίνει ότι όλα αυτά που στέλνουν στο inbox oι θαυμαστές του κυρίου Σεφερλή και όχι μόνο, συγκεντρώνονται και προωθούνται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Οσοι νομίζετε ότι τα ψευδώνυμα θα σας σώσουν να σας πούμε ότι το ηλεκτρονικό αποτύπωμα είναι όπως το αποτύπωμα που έχουμε στο δαχτυλάκι μας. Ολες αυτές οι απειλές για τη ζωή μου και την ζωή της οικογένειάς μου, οι χυδαίες ύβρεις… Εδώ έκανα αγωγή στον Σκαλούμπαγκα, πιστεύεις Kατερίνα ότι θα χαριστώ σε όλους αυτούς; Τους οποίους προφανώς κάποιους τους έχει αμολήσει…», σημειώνει η συγγραφέας και δημοσιογράφος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter