Η Έλενα Ακρίτα κατά του σκοταδισμού της Κεραμέως και των μεταρρυθμίσεων που προωθεί!

Η Έλενα Ακρίτα κατά του σκοταδισμού της Κεραμέως και των μεταρρυθμίσεων που προωθεί!

Το σκοταδιστικό πολυνομοσχέδιο που παρουσίασε χθες η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, εν μέσω πανδημίας καυτηριάζει με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Στο …μεσαιωνικό πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: η επαναφορά της διαγωγής στους τίτλους σπουδών, καθώς επίσης και των αποβολών 3,4 και 5 ημερών που είχαν περιοριστεί το 2017 σε αποβολές έως 2 ημερών, νέο πλαίσιο αξιολόγησης αλλά και η αντικατάσταση της Κοινωνιολογίας με τα Λατινικά.

Στο πολυνομοσχέδιο -που ήρθε εν μέσω πανδημίας- αντέδρασε και η ΟΛΜΕ που κάνει λόγο για «απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές ενέργειες» που σύντομα θα απαντηθούν.

Αλλά η Έλενα Ακρίτα έχει το δικό της σχόλιο, υπενθυμίζοντας στην υπουργό Παιδείας πως ξέχασε να συμπεριλάβει τον ξυλοδαρμό

Συγκεκριμένα, γράφει σε ανάρτησή της στο facebook:

«Δάσκαλε, το κρέας δικό σου τα κόκκαλα δικά μου». Αυτό έλεγαν παλιά οι γονείς όταν πρωτοπήγαιναν το παιδί τους στο σχολείο. Να το δέρνει δηλαδή χωρίς έλεος για να ‘το κάνει άνθρωπο’. Ας ελπίσουμε ότι ο ξυλοδαρμός θα ενταχθεί άμεσα στα νέα μέτρα για την #Παιδεία2020. Είναι το μόνο που λείπει.»

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157657383104177

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter