Η Ελένη Βιτάλη αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento αυτή την Κυριακή

Η Ελένη Βιτάλη αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento αυτή την Κυριακή

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη σε συνέντευξη της στην Εμυ Ντούρου μοιράζεται ανέκδοτες στιγμές από την καριέρα και τη ζωή της και λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Οι έλληνες καλλιτέχνες διεκδικούν τη συλλογική διαχείριση των δικαιωμάτων τους την ίδια ώρα που η υπουργός Λίνα Μενδώνη βάζει στο παιχνίδι τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη ο οποίος χρωστά χρήματα στους δημιουργούς. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη και ο Βαγγέλης Τριάντης.

Ένας ιδιαίτερος αποχαιρετισμός στη σημαντική εκπρόσωπο της ελληνικής ποίησης Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ. Στο κείμενο ο Λουκάς Καρνής.

Ο Εισβολέας/Ηλίας Παπανικολός έχει τον τρόπο να μπλέκει τις ρίμες με το ρεμπέτικο και το χιπ χοπ με τον ρεαλισμό. Στη συνέντευξη η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Τα πολλά πρόσωπα του Χίτλερ. Πολύ πριν ο Τάικα Γουαϊτίτι αποφασίσει να βάλει τον Χίτλερ κεντρικό χαρακτήρα στο φιλμ «Τζότζο» κάποιοι άλλοι σκηνοθέτες είχαν τολμήσει το μέχρι τότε αδιανόητο. Στο ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος και την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στις 27 Ιανουαρίου ο Δρ Νεολληνικής Φιλολογίας ΑΠΘ – συγγραφέας Λέων Α. Ναρ γράφει για τα διακυβεύματα της ιστορικής μνήμης σήμερα.

Η Καντίνα της Βαρβάρας στην οδό Πειραιώς είναι η σταρ της μεταμεσονύχτιας γεύσης. Η ιδιοκτήτρια του μιλάει στον Σπύρο Οικόπουλο για τα διάσημα γιγαντιαία καλαμάκια, το λουκάνικο και το περίφημο κοτομπέικον της.

Στη στήλη New entries που επιμελείται η Αφροδίτη Ερμίδη παρουσιάζεται η μουσικός Χριστίνα Μιχαλάκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter