Η Ελευθεριάδου προσέφερε το Documento σε βουλευτή της ΝΔ από το βήμα της Βουλής (Video)

Η Ελευθεριάδου προσέφερε το Documento σε βουλευτή της ΝΔ από το βήμα της Βουλής (Video)

«Σφυροκόπημα» με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento για τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού τα τελευταία 4 χρόνια από τη βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου.

Κρατώντας στα χέρια της το φύλλο του Documento (11/7/21), το οποίο μάλιστα προσέφερε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Χρήστο Μπουκώρο ώστε να το διαβάσει, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της εφημερίδας σχετικά με τη νέα υπόθεση που αφορά τον πρωθυπουργό.

«Επειδή προφανώς είτε δεν διάβασε την εφημερίδα, η οποία καταγγέλλει τα όσα καταγγέλλει, είτε δεν την βρήκε στα περίπτερα, γιατί πραγματικά κι εγώ δυσκολεύτηκα να τη βρω, έχω εδώ μια εφημερίδα της ημέρας εκείνης, μπορώ να του τη χαρίσω όταν έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ελευθεριάδου.

Στη συνέχεια, σημείωσε τα εξής, με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento, αναφερόμενη στον Χρήστο Μπουκώρο:

«Ο κύριος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μπουκώρος, δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού; Δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εσκεμμένα εδώ και τέσσερα χρόνια αποκρύπτει την ύπαρξη αλλοδαπής εταιρείας ιδιοκτησίας της συζύγου του; Δεν ενοχλήθηκε καθόλου ότι το 2020 μεταβιβάστηκε αυτή η αλλοδαπή εταιρεία σε εταιρεία ελληνική της συζύγου τού Πρωθυπουργού, που δημιουργήθηκε δύο μέρες πριν προφανώς μόνο και μόνο για να γίνει αυτή η μεταβίβαση;

Δεν σας πειράζει καθόλου, κυρίες και κύριοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ότι η εταιρεία της συζύγου τού Πρωθυπουργού αγόρασε το σπίτι του Βολταίρου ενώ είχε μόλις 10.000 μετοχικό κεφάλαιο και πήρε δάνειο 900.000 ευρώ και έδωσε και μετρητά 750.000 ευρώ; Τι πρακτικές είναι αυτές; Αυτές τις πρακτικές τις ακολουθούν απατεώνες επιχειρηματίες.

Δεν σας πειράζει καθόλου ότι ο Πρωθυπουργός μετά τις συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις και καταγγελίες της συγκεκριμένης εφημερίδας, του Documento και του κ. Βαξεβάνη, δεν ένιωσε την ανάγκη να έρθει εδώ και να απαντήσει σήμερα κατηγορηματικά ότι οι καταγγελίες δεν ισχύουν και ότι θα προβεί σε όλα τα νόμιμα μέσα και θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη γι’ αυτή την κατάφωρη συκοφάντησή του ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του; Δεν πειράχτηκαν καθόλου;»

Η παρέμβαση της Σουλτάνας Ελευθεριάδου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter