Η «Ελληνική Λύση» και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!

Η «Ελληνική Λύση» και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!

Το θέατρο του παραλόγου γίνεται στις ακροδεξιές συνιστώσες του πολιτικού στερεώματος που ό,τι θυμούνται χαίρονται κλείνοντας το μάτι σε ό,τιδήποτε παράλογο θα μπορούσε να έχει κάποια σχετική απήχηση προσπαθώντας να αλιεύσουν ψήφους!

Έτσι λοιπόν, αφού ορισμένοι αντιστάθηκαν στις μάσκες… τώρα το γυρίζουν στα θεία, γιατί προσπαθούν να αλιεύσουν στους πιστούς.

Εννοείται πως δεν είναι και οι μόνοι, αφού οι ίδια η κυβέρνηση κλείνει το μάτι που και που…ενδεχομένως και συνεχώς. 

Τώρα λοιπόν τους έφταιξε η ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου και μέσα στο παράλογο της ανακοίνωσης φοβούνται πως θα απαγορευθούν και τα… Χριστούγεννα! (Άσχετο στο παρελθόν είχαν κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για κάτι τέτοιο).

Γράφουν λοιπόν πως οι «επαναλαμβανόμενες “συμπτώσεις”, παύουν να είναι συμπτώσεις» ανοίγοντας το χορό για να προχωρήσουν στο fake ότι «απαγορεύτηκε η Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης ενώ τα τζαμιά λειτουργούσαν κανονικά, χωρίς έλεγχο».

Να και το ρατσιστικό ματάκι που κλείνει…

Τώρα το ότι είχαν απαγορευτεί όλες οι θρησκευτικές τελετές, ίσως να είναι λεπτομέρειες.

Αφού κλαίνε πως απαγορεύτηκε και ο εορτασμός της «Κοίμησης της Θεοτόκου (Δεκαπενταύγουστος) αφού είχαμε συνολική “ανάπαυση” λόγω καλοκαιριού» διαρρηγνύονταν τα ιμάτιά τους πως «ήρθε και η ώρα της 28ης Οκτωβρίου».

Αγνοούμε τι θέλει να πει ο ποιητής:

  • Πώς μεταξύ των στρατιωτών δεν κολλάει;
  • Πώς είναι στρατεύματα βλογημένα και δεν μεταδίδεται ο υιός;
  • Πώς δεν υπάρχει κορονοϊός;

Τέλος πάντων η ανακοίνωση του παραλόγου κλείνει και με μια αναφορά στις 17 Νοεμβρίου γιατί όλα πρέπει να τα έχει ο μπαξέςκαι κυρίως μια δόση κατά της «αριστεράς».

«Θα ακολουθήσουν και τα Χριστούγεννα μετά από μια “ανάπαυση” στις 17 Νοέμβριου;».

Και τα μυαλά στα κάγκελα, θα λέγαμε εμείς! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter