Η Ελληνική Λύση δεν ψηφίζει τη μεθόδευση Μητσοτάκη για αλλαγές στην ΑΔΑΕ

Η Ελληνική Λύση δεν ψηφίζει τη μεθόδευση Μητσοτάκη για αλλαγές στην ΑΔΑΕ

Τελείως αντίθετος με την επιλογή των προσώπων που θα προτείνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για αντικατάσταση των μελών των Ανεξάρτητων Αρχών η θητεία των οποίων έχει λήξει είναι σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος.

Στη Διάσκεψη των Προέδρων την οποία αναμένεται να συγκαλέσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει τα μέλη των Αρχών των οποίων η θητεία έχει λήξει με άλλα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Κυρίως βέβαια το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη εστιάζεται στην ΑΔΑΕ και στο ζήτημα των υποκλοπών μετά ειδικά την αντισυνταγματική παρέμβαση Ντογιάκου που προσβάλει και αμφισβητεί την ανεξαρτησία της.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, θεωρεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεθόδευση Μητσοτάκη τις αλλαγές στα πρόσωπα τη συγκεκριμένη στιγμή που το θέμα των υποκλοπών έχει αναχθεί σε κύριο θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης μετά τις αποκαλύψεις του Documento. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις από την Ελληνική Λύση.

Διαβάστε επίσης

Ο Ντογιάκος δεν διατυπώνει κρίση λειτουργού της Δικαιοσύνης, αλλά παρανομεί και παίρνει μέρος σε εκτροπή

Κοντιάδης: Νομικά αστήρικτη η γνωμοδότηση Ντογιάκου, αποσκοπεί σε ευνουχισμό της ΑΔΑΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter