Η ELPEDISON σε συνεργασία με την ΑΧΑ με επίκεντρο τον καταναλωτή

Η ELPEDISON σε συνεργασία με την ΑΧΑ με επίκεντρο τον καταναλωτή

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά ενέργειας, νέα προϊόντα σε συνεργασία με την ΑΧΑ, με επίκεντρο τον καταναλωτή

Η ELPEDISON δίπλα στην κοινωνία, με τη νέα σειρά προϊόντων ELPEDISONprotect Home για Νοικοκυριά και ELPEDISONprotect Business για Επαγγελματίες.

Η ELPEDISON, ο προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν πραγματικό όφελος στον τελικό καταναλωτή, αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην πράξη πως βρίσκεται δίπλα στον πελάτη, με διαφοροποιημένα και καινοτόμα προϊόντα.

Η ELPEDISON σε συνεργασία με την ΑΧΑ, την 1η παγκόσμια ασφαλιστική Επωνυμία που εξυπηρετεί 103 εκατομμύρια πελάτες, λανσάρει στην αγορά τη νέα σειρά προϊόντων ELPEDISONprotect για νοικοκυριά και επαγγελματίες. Τα προϊόντα ELPEDISONprotect αποτελούν άλλη μια μοναδική πρόταση από την ELPEDISON στην ενεργειακή αγορά καθώς προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις, σταθερά, στο ηλεκτρικό ρεύμα του εκάστοτε καταναλωτή, νοικοκυριού και επαγγελματία, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου του, και, άνευ επιβάρυνσης (δωρεάν), για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, ασφαλιστική κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος (ανταγωνιστικές και ρυθμιζόμενες χρεώσεις και αναλογούντες φόροι), στην περίπτωση που ο πελάτης βρεθεί σε δυσχερή θέση, όπως στην ακούσια απώλεια εργασίας, σε προσωρινή ανικανότητα για εργασία ή σε περίπτωση εισαγωγής του σε νοσοκομείο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.

Στο πλαίσιο των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές σήμερα, η ELPEDISON δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την κοινωνία και την ουσιαστική της διάθεση να βοηθήσει τους τελικούς καταναλωτές, εξακολουθώντας να παρέχει τόσο στους υπάρχοντες όσο και στους νέους πελάτες της μείωση του κόστους στο ηλεκτρικό τους ρεύμα αλλά και, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα να νιώθουν ασφαλείς ως προς την κάλυψη ενός βασικού αγαθού όπως είναι αυτό του ρεύματος, αφού τους παρέχει, άνευ επιβάρυνσης, κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού τους στην περίπτωση αντίξοων συνθηκών και απρόσμενων καταστάσεων.

Όπως εμφατικά τόνισε πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Michel Piguet, «Σήμερα η ELPEDISON βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δυνατότητα που παρέχουμε σε όλους μας τους πελάτες, υπάρχοντες και νέους, να επιλέξουν ELPEDISONprotect, μία νέα πρόταση που διαμορφώσαμε σε συνεργασία με την ΑΧΑ, έναν παγκόσμιο ασφαλιστικό ηγέτη, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο το ξεκίνημα μιας νέας εποχής προϊόντων στην ελληνική ενεργειακή αγορά και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διάθεση της Εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της».

Η ELPEDISON θα εξακολουθήσει και στο μέλλον να παρέχει εξελιγμένες υπηρεσίες, καινοτόμες εφαρμογές και αποτελεσματική εξυπηρέτηση καθώς και διαφοροποιημένα προϊόντα, που προσφέρουν πραγματικό όφελος στον τελικό καταναλωτή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter