Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Εκμετάλλευση της φρίκης

Η εμετική ανάρτηση του Τζήμερου για την κακοποίηση βρέφους στη Χίο

Δεν είναι ξεκάθαρο αν προσπάθησε να κάνει χιούμορ του αισχίστου είδους, να τρολάρει ή απλώς να επιβεβαιώσει για νιοστή φορά τη μισαλλόδοξη και ρατσιστική πολιτική του.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι αντάξιο της χειρότερης ακροδεξιάς έκφανσης.

Επιχειρώντας δήθεν με ειρωνεία να σχολιάσει την είδηση της κακοποίησης ενός 11μηνου βρέφους από τον Αφγανό πατέρα του στη Χίο, ο Θάνος Τζήμερος κατέφυγε στο Facebook για να γράψει το εξής:

«Τα παραλένε κι αυτοί οι ρατσιστές δημοσιογράφοι. Άκου βίασε! Για σένα τον φασίστα ισλαμοφοβικό μπορεί να φαίνεται βιασμός, όμως για τον προλετάριο πρόσφυγα σύντροφο είναι μια πράξη σύσφιγξης των οικογενειακών δεσμών. Είναι ένας άλλος πολιτισμός που οφείλουμε να σεβόμαστε. Στο κάτω κάτω, 11 μηνών δεν είναι παιδί. Είναι κοτζάμ γυναίκα. Μόλις 5 χρόνια μικρότερη από την ηλικία της συζύγου του Προφήτη.»

Τα παραλένε κι αυτοί οι ρατσιστές δημοσιογράφοι. Άκου βίασε! Για σένα τον φασίστα ισλαμοφοβικό μπορεί να φαίνεται βιασμό...

Posted by Thanos Tzimeros on Freitag, 24. November 2017

Ασφαλώς και η πράξη του πατέρα είναι φρικαλέα, όπως φρικαλέα είναι οποιαδήποτε ανάλογη πράξη, απ΄οποιονδήποτε γονιό, οποιασδήποτε εθνικότητας και θρησκείας, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Εξίσου φρικαλέο είναι ότι ο Τζήμερος ούτε μισή φορά δεν έχει ασχοληθεί με παρόμοια θέματα με δράστες Έλληνες, αλλά βλέπεις αυτά δεν εξυπηρετούν την ατζέντα του…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.