Η εντεκάδα πλουσίων με τα μεγαλύτερα έσοδα στον πλανήτη – Ποσά που φέρνουν ίλιγγο – Ποιος είναι πρώτος στη λίστα

Η εντεκάδα πλουσίων με τα μεγαλύτερα έσοδα στον πλανήτη – Ποσά που φέρνουν ίλιγγο – Ποιος είναι πρώτος στη λίστα

Αριθμοί που ζαλίζουν και που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στον πλανήτη και της τραγικής διαπίστωσης, πως περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους, ζουν με λιγότερα από οκτώ δολλάρια ημερησίως, αδυνατώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες…

Οι αριθμοί αυτοί, που αποτελούν πρόκληση, αφορούν στα έσοδα των 100 διασημοτέρων προσώπων της ανθρώπινης ύπαρξης στην σύγχρονη εποχή. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά από το Forbes, τους προηγούμενους 12 μήνες, τα συνολικά έσοδα αυτών των 100 ατόμων, ανήλθαν στο εξωφρενικό ποσό των 6,3 δισεκατομμυρίων δολλαρίων (!), αυξημένο κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό…

Ενδεκα από αυτούς, ξεπέρασαν σε ετήσια έσοδα τα 100 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην κορυφή, βρίσκεται ο Αμερικανός πυγμάχος, Φλόϊντ Μεϊγουέδερ. Τα έσοδα του εκκεντρικού πρωταθλητή, ανήλθαν σε 285 (!) εκατομμύρια δολλάρια, εκ των οποίων 100 προέρχονται από την νίκη του επί του Ιρλανδού κυρίαρχου των πολεμικών αθλημάτων, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Στην δεύτερη θέση του σχετικού καταλόγου, βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ, με έσοδα 239 εκατομμύρα δολλάρια, η πλειοψηφία των οποίων αφορά στην πώληση της εταιρείας που διατηρούσε για την παραγωγή τεκίλας. Αρκετά εκατομμύρια πιό κάτω, συναντάμε την Κάϊλι Τζένερ, που εκμεταλλεύεται τόσο καλά το σώμα της και το διαδίκτυο, ώστε να έχει ετήσια έσοδα 166,5 εκατομμύρια δολλάρια.

Από τον χώρο του αθλητισμού, στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στην 8η θέση, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με έσοδα 111 εκατομμύρια δολλάρια και στην 10η, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εισέπραξε 108 εκατομμύρια δολλάρια. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter