Η επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη – Κώστα Βαξεβάνη

Η επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη – Κώστα Βαξεβάνη

Μέσω συνεργάτη του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον Κώστα Βαξεβάνη, με αφορμή άρθρο του με τίτλο «Κυριάκος, ο Γιωργάκης της ΝΔ».

Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του, ότι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη τηλεφωνούν σε media shops, επιχειρηματίες, διαφημιστικές και τράπεζες και ζητούν να κοπεί η διαφήμιση σε «εχθρικά Μέσα», μεταξύ των οποίων το Documento, και το koutipandoras.gr, ενώ ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατυμπανίζει πως «τον Βαξεβάνη θα τον καταστρέψω όταν αναλάβω».

Ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ενημέρωσε τον Κώστα Βαξεβάνη ότι, όπως του διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ουδέποτε έκανε τέτοια αναφορά, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον ρόλο του.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Βαξεβάνης συμπλήρωσε στο άρθρο του την εξής παράγραφο:

«Μετά τη δημοσίευση του άρθρου, άνθρωπος που ανήκει στον κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη επικοινώνησε μαζί μου για να μεταφέρει την προσωπική του διαβεβαίωση πως ουδέποτε έκανε τέτοιου είδους σχόλια για μένα και την καταστροφή μου που ετοιμάζει. Με καλή πίστη και παρά την επιμονή των πηγών μου, επειδή θεωρώ πως η πολιτική και η δημοσιογραφία πρέπει να βρίσκονται μακριά από τέτοιες αντιλήψεις, αποδέχομαι τη διαβεβαίωση και χαίρομαι γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αυτή την κίνηση, χωρίς να προσθέσει μάλιστα κανένα σχόλιο για όσα άλλα γράφω γι’ αυτόν, τα οποία δεν του είναι και τόσο ευχάριστα φαντάζομαι. Το αποτιμώ ως μια έντιμη και ειλικρινή κίνηση. Παρ’ όλα αυτά οφείλει ως πρόεδρος της ΝΔ, να την κρατήσει μακριά απ’ αυτές τις μεθόδους τις οποίες ακόμη και αν δεν επικροτεί όπως υποστηρίζει, τις επιτρέπει έστω με την ανοχή του. Αν δυσκολεύεται να καταλάβει τι εννοώ, ας ρίξει μια ματιά στο τουίτερ του αντιπροέδρου του».

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο στο koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter