Η επιλεκτική ευαισθησία της Ντόρας για τη νομιμότητα

Η επιλεκτική ευαισθησία της Ντόρας για τη νομιμότητα

Την οργή της για την διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αναρτήσεις της στο Twitter, όπου δήλωνε ότι μένει άναυδη, περιμένοντας τους «λαλίστατους της κυβέρνησης να πάρουν θέση για την άδεια Κουφοντίνα».

Ασφαλώς η Ντόρα Μπακογιάννη δικαιούται να έχει την προσωπική της ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα και υπό το δικό της πρίσμα να επιθυμεί να μη χορηγηθεί άδεια στον Κουφοντίνα, υπέρ της οποίας πάντως τάσσεται ο ποινικός κώδικας, το συμβούλιο φυλακών αλλά και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της χώρας.

Ωστόσο είναι η ηχηρή η έλλειψη αντίστοιχης παρουσίας της στο θέμα που αποκαλύπτει το Documento, για τους νέους διαλόγους-«φωτιά» του επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς της κ. Μπακογιάννη, Γιάννη Σαραντόπουλου, με τον καταδικασθέντα Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τη Ντόρα Μπακογιάννη και αριστερά της τον επικεφαλής της αστυνομικής της φρουράς, Γιάννη Σαραντόπουλο, ο οποίος συνομιλούσε τηλεφωνικά με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση, τον επίσης συνομιλητή του Λευτέρη Αυγενάκη.

Θεωρητικά θα περίμενε κάποιος να υπάρξει κι εκεί η ευαισθησία περί νομιμότητας, τη στιγμή μάλιστα που ο καλούνται από τον Γιάννη Μαντζουράνη ως μάρτυρες για τη δίκη της Siemens τόσο η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα «δωράκια» Χριστοφοράκου.

Πρακτικά, περιέργως, κάτι τέτοιο δεν είδαμε μέχρι τώρα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter