Η επιλεκτική «κώφωση» του κυρίου Πέτσα

Η επιλεκτική «κώφωση» του κυρίου Πέτσα

Ούτε να αυτοσχεδιάσουν δεν μπορούν!

Εκτός κειμένου χάνουν τα λόγια τους. Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που προφανώς αποστηθίζει τι πρέπει να πει και εκτός κειμένου δεν μπορεί.

Εδώ και λίγη ώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δίνει γραμμή στα φιλοκυβερνητικά έντυπα και κανάλια να χτυπήσουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζόμενοι τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Δύο έντυπα μάλιστα έκαναν το λάθος να δημοσιεύσουν τη συγκεκριμένη γραμμή (Πρώτο Θέμα και Liberal)

Ωστόσο ο κ. Πέτσας κωφεύει, ή κάνει τον κουφό… και παραμένει στα χαρτιά που είχε πριν.

Αντί να μας πει πως εννοεί την ελευθερία του Τύπου και το δημοσιογραφικό λειτούργημα όταν ο πρωθυπουργός κάνει συστάσεις (ή εντολές ή σκονάκια όπως και να το πείτε) κάθεται και αναρωτιέται αν ο κ. Τσίπρας επικροτεί τις επιθέσεις κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα…

Και μάλιστα κάνει τον ανήξερο:

«Ο κ. Τσίπρας έκανε ανάρτηση για να πει ότι δήθεν “ο κ. Μητσοτάκης δίνει εντολές στον φιλοκυβερνητικό Τύπο”. Εξ ιδίων ας μην κρίνει τα αλλότρια. Γιατί αυτό που εμφανίζει ως δήθεν γραμμή ο κ. Τσίπρας, είναι όσα είπε δημόσια ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας συστηματική και απαράδεκτη τη στοχοποίηση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα».

Δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης λέει στους υπουργούς του πως θα χειριστούν οι ίδιοι και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το θέμα…

Δηλαδή αντί να ασχοληθούν οι υπουργοί με την πανδημία και την καταστροφή αλλά και τις ζωές που θα διακινδυνεύσουν, οι υπουργοί μιλάνε πως πρέπει να χτυπήσουν αυτοί και τα ΜΜΕ τον Τσίπρα…

Εντάξει, το τερματίσατε!

Υστερόγραφο: Κρίμα που δεν υπάρχει βραβείο Γκίνες στα fake news… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter