Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας

Η επισκευή ενός κτιρίου θα φέρει κλείσιμο μια λωρίδας στη Σταδίου για έξι μήνες

Μια σημαντική επιβάρυνση σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας θα φέρει τους επόμενους μήνες η επισκευή κτιρίου στο ύψος της οδού Ι. Παπαρρηγοπούλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω εκτέλεσης εργασιών επισκευής κτιρίου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Σταδίου , στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Παπαρρηγοπούλου, περιοχής Δήμου Αθηναίων , κατά το χρονικό διάστημα από 30-10-2017 έως και 24-04-2018, κατά τις ώρες 23.00΄ έως 06.00΄της επομένης, με εξαίρεση τις Παρασκευές, τα Σάββατα, τις επίσημες Αργίες και την προηγούμενη ημέρα από κάθε Αργία καθώς και κατά τα χρονικά διαστήματα 16 έως 17-11-2017 και 05 έως 06-12-2017.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.