Η επιτελική αριστεία στα καλύτερά της: Στοιχεία δύο μηνών του υπουργείου Παιδείας… αγνοούνται

Η επιτελική αριστεία στα καλύτερά της: Στοιχεία δύο μηνών του υπουργείου Παιδείας… αγνοούνται

Μηχανογραφικά στοιχεία δύο ολόκληρων μηνών έχουν… χαθεί.

Δε λέει να σταματήσει να μας απασχολεί το υπουργείο της κυρίας Κεραμέως. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι καταργεί ακόμα και τις γονικές άδειες των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, πληροφορίες του documentonews.gr κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα ακόμα και σε διοικητικό επίπεδο.

Όπως πληροφορούμαστε, στην πλήρη ανάπτυξη του επιτελικού κράτους, μηχανογραφικά αρχεία δύο μηνών του υπουργείου Παιδείας έχουν… χαθεί. Ειδικότερα, πρόκειται για οικονομικά στοιχεία και κοστολογήσεις από τις οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του, στοιχείο ουδόλως αδιάφορο.

Το μπάχαλο στις υπηρεσίες του υπουργείου συνεπάγεται την αναβολή της σύγκλησης σειράς Επιτροπών, ενώ πίσω πάνε επίσης πληρωμές, κοστολογήσεις κ.ο.κ.

Κι όλα αυτά ενώ, εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, γονείς και εκπαιδευτικοί περιμένουν με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου, μετά το βέρτιγκο που έχει προκαλέσει η (επιεικώς) προχειρότητα ως προς το άνοιγμα των σχολείων, που μόνο την ασφαλή επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών δεν προοιωνίζεται.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter