Η Επιτροπή Ανταγωνισμού συνεδριάζει για το ΑΡΓΟΣ στις 7 Μαΐου

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού συνεδριάζει για το ΑΡΓΟΣ στις 7 Μαΐου

Στις 7 Μαΐου θα εξετάσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού την αποδοχή ή όχι των προτεινόμενων δεσμεύσεων της εταιρίας Άργος ΑΕ, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και τα στοιχεία που προέκυψαν από τη δημόσια διαβούλευση.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της εξέτασης για την ενδεχόμενη λήψη ασφαλιστικών μέτρων και μετά την εκπνοή της προθεσμίας για την Δημόσια Διαβούλευση και τη διενέργεια συνεντεύξεων από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ορίζεται ως ημερομηνία συζήτησης για την αποδοχή ή μη των προτεινόμενων δεσμεύσεων της εταιρείας ΑΡΓΟΣ ΑΕ., καθώς και των στοιχείων που προέκυψαν από την δημόσια διαβούλευση, η 7η Μαΐου 2019 και ώρα 11:00.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης διαβούλευσης, για την ενδεχόμενη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας «ΑΡΓΟΣ Α.Ε.», η ολομέλεια της Επιτροπή Ανταγωνισμού συναντήθηκε με τον υφυπουργό ΨΗΠΤΕ, Λευτέρη Κρέτσο.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του υπουργείου για το θέμα της διανομής Τύπου, το οποίο κατά το τρέχον διάστημα εκκρεμεί ενώπιον της Αρχής Ανταγωνισμού, στα πλαίσια διαδικασίας ενδεχόμενης λήψης ασφαλιστικών μέτρων και διερεύνησης της κύριας υπόθεσης και διαβεβαίωσε τα μέλη της Επιτροπής για τη στήριξή του στο έργο τους. Επ’ ευκαιρία της συνάντησης, ενημέρωσε επίσης την Επιτροπή Ανταγωνισμού, για τα μέτρα ενίσχυσης του Τύπου, τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί και για τις ρυθμιστικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου του.

Η Πρόεδρος κα. Θάνου απήντησε ότι, τόσο η ίδια, όσο και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου, εκτιμούν το ενδιαφέρον και την αναγνώριση του έργου της Επιτροπής Ανταγωνισμού και ότι σε κάθε περίπτωση ασκούν τα καθήκοντα τους με αποτελεσματικότητα και αντικειμενικότητα.

Η Πρόεδρος συμπλήρωσε ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού, μετά και το σχετικό αίτημα του Υπουργού και Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ετοιμάζει γνωμοδότηση αναφορικά με τα θέματα του Τύπου, η οποία θα δημοσιευθεί σύντομα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter