Η Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την δολοφονία Καραϊβάζ

Η Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την δολοφονία Καραϊβάζ

Η Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την Ελεύθερη Ενημέρωση και τη Δημοκρατία, με ανακοίνωση της επισημαίνει ότι είναι δημοκρατική επιταγή η σε βάθος διερεύνηση της άνανδρης εκτέλεσης του συναδέλφου μας Γιώργου Καραϊβάζ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, από επαγγελματίες εκτελεστές, προκαλεί σοκ, αγανάκτηση και φρίκη όχι μόνο στον δημοσιογραφικό κόσμο της Ελλάδας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Επιτροπή Αγώνα Δημοσιογράφων για την Ελεύθερη Ενημέρωση και την Δημοκρατία καταγγέλλει την αποτρόπαιη αυτή πράξη και ζητά την πλήρη και σε βάθος διερεύνηση και διαλεύκανση του εγκλήματος, άμεσα και χωρίς ολιγωρία.
Ως συνάδελφοι του αστυνομικού ρεπόρτερ, ερευνητή είμαστε συγκλονισμένοι και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν εξεταστούν όλες οι πιθανές αιτίες που όπλισαν το χέρι των εκτελεστών, κατόπιν εντολής.
Η αλήθεια είναι πως ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης είχε ασχοληθεί με αποκαλυπτικές/καταγγελτικές έρευνες, όχι μόνο στον χώρο του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά και της διαφθοράς στους κόλπους της Αστυνομίας και της ΕΥΠ!
Το ερώτημα είναι ποιους ακριβώς τρομοκράτησε, ώστε να θελήσουν να τον κάνουν να σιωπήσει, οριστικά, με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, μέρα μεσημέρι, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο!
Η ΕΑΣ για την Ελεύθερη Ενημέρωση και την Δημοκρατία θα αγωνίζεται και θα περιφρουρεί το Δικαίωμα του Λαού στην Ενημέρωση! Η διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος και η τιμωρία των δραστών και των εντολέων της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ είναι ζήτημα τιμής για όλους μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter