Η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Agora II – Δεσμώτες» του Γιώργου Αυγερόπουλου

Η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Agora II – Δεσμώτες» του Γιώργου Αυγερόπουλου

Την επόμενη Δευτέρα το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, αναμένεται να προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Agora II – Δεσμώτες» του Γιώργου Αυγερόπουλου, που παρουσιάζει την οικονομική, πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα στην Ελλάδα τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015 μέχρι και την αλλαγή κυβέρνησης το 2019.

Όπως αναφέρει το E-tetradio.gr, το ντοκιμαντέρ βγήκε στους κινηματογράφους πέρυσι τον Φεβρουάριο αλλά κατευθείαν έπεσε πάνω στην πανδημία οπότε και συνέχισε την πορεία του διαδικτυακά. Το έβλεπες, το είδαμε κι εμείς δηλαδή, πληρώνοντας 5,5 ευρώ. Και το είδαν πολλοί, πάρα πολλοί, όπως μας είπε ο Γιώργος.

Η ΕΡΤ στην αρχή ήταν συμπαραγωγός στο φιλμ αλλά αποσύρθηκε με απόφαση της τωρινής διοίκησης των Ζούλα-Γαμπρίτσου και περιορίστηκε μόνο στην προβολή της από τη Δημόσια Τηλεόραση. Το είχαμε αποκαλύψει στο e-tetRadio αλλά τα Ellinika Hoaxes έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για fake news (ενώ τα ίδια τα Hoaxes ήξεραν ποια είναι η αλήθεια και ήξεραν ότι αυτά τα ίδια ήταν που έγραφαν ψέμματα).

Δευτέρα βράδυ λοιπόν και ελπίζουμε μετά να ανέβει το φιλμ και στο ERTFLIX.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter