Η ΕΡΤ ζητά συγγνώμη που «πέθανε» τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά

Η ΕΡΤ ζητά συγγνώμη που «πέθανε» τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά

Σε διπλό λάθος χωρίς προηγούμενο υπέπεσε σήμερα η ΕΡΤ καθώς «πέθανε» τους Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά σε δύο «ειδήσεις» που ανάρτησε στο Facebook .

Στη μία γινόταν λόγος και για αφιερώματα που θα επρόκειτο να μεταδοθούν από τη δημόσια τηλεόραση. Οι αναρτήσεις στη συνέχεια κατέβηκαν από το Facebook, ενώ η διοίκηση ζήτησε συγγνώμη για τo γεγονός.

Παραμένει άγνωστο γιατί έγιναν αυτά τα δύο λάθη, με δεδομένο ότι τα μεγάλα ΜΜΕ διατηρούν στο αρχείο τους άρθρα και αφιερώματα «ψυγείου» για να αναρτηθούν σε περιπτώσεις θανάτου διακεκριμένων προσωπικοτήτων της πολιτικής, της Τέχνης και γενικά της κοινωνικής ζωής.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και να υπήρξε ηλεκτρονική παρέμβαση από τρίτους στο λογαριασμό των social media της ΕΡΤ.

Ακολουθεί η ανάρτηση για τον Μ. Θεοδωράκη:

Ακολουθεί η ανάρτηση για την Ειρήνη Παππά:

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Ανακοίνωση διοίκησης ΕΡΤγια ανάρτηση της Διεύθυνσης Αρχείου – 6 Μαΐου 2020

Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter