Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση της Γιάννας Παπαδάκου από τον «Alpha»

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση της Γιάννας Παπαδάκου από τον «Alpha»

Για_x000D_
παράνομη και καταχρηστική απόλυση της Γιάννας Παπαδάκου από τον τηλεοπτικό_x000D_
σταθμό «ALPHA» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Ημερησίων_x000D_
Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), τονίζοντας πως τάσσεται στο πλευρό της συναδέλφου_x000D_
και δηλώνει «παρών» σε όλη τη διαδικασία για τη δικαίωσή της. 

Η έμπειρη δημοσιογράφος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, απολύθηκε «αιφνιδιαστικά και αναιτιολόγητα» μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με τον Τ/Σ «ALPHA» και χωρίς μάλιστα, να της δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία του Τ/Σ «ALPHA» για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου Γιάννας Παπαδάκου, η οποία εργαζόταν συνεχώς στο σταθμό τα τελευταία εφτά χρόνια. Η εργοδοσία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά και αναιτιολόγητα τη λήξη της συνεργασίας της συναδέλφου με τον σταθμό μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της, που έκανε στην Κύπρο, για τον κατά συρροή δολοφόνο και αυτόματα αποσύνδεσε όλες τις κάρτες των συνεργατών της εκπομπής της, οι οποίοι έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα, ούτε να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία, ούτε καν να βγουν από το κτίριο!!!

Η ενέργεια αυτή της εργοδοσίας αποτελεί έμπρακτη απαξίωση και μείωση της επαγγελματικής υπόστασης της συναδέλφου, η οποία στην κυριολεξία εκδιώχθηκε από τον σταθμό, για λόγους τους οποίους ουδέποτε εξήγησε κανείς.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τάσσεται στο πλευρό της συναδέλφου και δηλώνει ότι θα είναι παρών σε όλη τη διαδικασία για τη δικαίωσή της».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter