Η Εθνική ομάδα του Ρεχάγκελ έχασε μεν, συγκίνησε δε – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Video)

Η Εθνική ομάδα του Ρεχάγκελ έχασε μεν, συγκίνησε δε – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Video)

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Παγκρήτιο και παρακολούθησαν το φιλικό παιχνίδι της χρυσής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 με τα… αστέρια της Ίντερ!

 Ο κόσμος γέμισε το στάδιο και χειροκρότησε έντονα τόσο την Εθνική μας ομάδα που μας προσέφερε μοναδικές και συνάμα αξέχαστες στιγμές στα γήπεδα της Πορτογαλίας, όσο και τους Ιταλούς.

Το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι ήταν φιλικό είχε πλούσιο θέαμα με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Ίντερ επικράτησε στα πέναλτι (4-2), με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει ισόπαλη 1-1.

Στο 37’ ο Σουάζο με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε έδωσε έτοιμο γκολ στον Καλόν, ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο 51’ ο Παπαδόπουλος απείλησε ο Φρέι έδιωξε και ο Κατσουράνης πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ. Στη διαδικασία των πέναλτι οι Ιταλοί ευστόχησαν και στις 4 εκτελέσεις, ενώ ο Φρέι απέκρουσε το πέναλτι του Γεωργάτου, ενώ ο Καφές έστειλε την μπάλα άουτ.

Ελλάδα 2004: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης (45’ Γεωργιάδης), Νταμπίζας (45’ Καψής), Δέλλας, Φύσσας (45΄ Λάκης), Μπασινάς, Ζαγοράκης (45’ Κατσουράνης), Τσιάρτας, Καραγκούνης (56’ Ζαγοράκης), Χαριστέας, Παπαδόπουλος.

Ίντερ Forever: Τόλντο (41’ Φρέι), Ζανέτι, Μπιάνκι, Καλόν (76’ Χούτος), Καρμπόνε (52’ Μπαρέζι), Ντακούρτ (61’ Καραγκούνης), Ματεράτσι, Κίβου, Σουάζο (56’ Πίτσι), Γεωργάτος (52’ Κριστιάν Ζανέτι), Κολονέζε (45’ Φρέζι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter