Η Eurohoops Academy και ο Α.Ο. Λεοντείου ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ στην Αθήνα!

Η Eurohoops Academy και ο Α.Ο. Λεοντείου ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ στην Αθήνα!

Ο Αθλητικός Όμιλος Λεοντείου και η Eurohoops Academy συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ υψηλού επιπέδου στην Αθήνα!

Η ιστορική Λεόντειος Σχολή Αθηνών, που στεγάζεται στα Άνω Πατήσια και διαθέτει σύγχρονα και ανακαινισμένα γήπεδα μπάσκετ στις εγκαταστάσεις της, θα συνεργαστεί με την Eurohoops Academy, η οποία έχει διευθυντές τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, για να προσφέρει μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία μπάσκετ στους κατοίκους της Αθήνας.

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής στην Ακαδημία του Α.Ο. Λεοντείου 2019-2020

Το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy, μετά το άκρως επιτυχημένο εγχείρημα στο Eurohoops Dome στην Κηφισιά, είναι έτοιμο να προσφέρει την τεχνογνωσία του και τη βαθιά γνώση του αθλήματος στις προσφάτως ανακαινισμένες και ποιοτικές εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής, του μεγαλύτερου σχολείου στην Αθήνα, προκειμένου να δημιουργήσει μια πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ, που θα δίνει έμφαση στην βελτίωση και εξέλιξη των αθλητών της.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για τη νέα εποχή που έρχεται με τη συνεργασία του Α.Ο. Λεοντείου με την Eurohoops Academy: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη και νιώθουμε μεγάλη τιμή για τη συνεργασία μας με τη Λεόντειο Σχολή. Μετά την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Ευρωλίγκα με την ανάληψη της διοργάνωσης της Euroleague Academy στο Eurohoops Dome και η οικογένεια Αντετοκούνμπο με την Antetokounbros Academy, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ποιοτική αναβάθμιση της Ακαδημίας του Α.Ο. Λεοντείου”.

Ο έτερος διευθυντής της Eurohoops Academy Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: “Θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο αγαπημένο μας άθλημα και να το αγαπήσουν. Στόχος μας είναι να ευχαριστηθούν τα παιδιά το παιχνίδι και να γίνουν καλύτεροι μέσα από τη συνεργασία”.

Ο κ. Νικόλαος Νούλας, Γενικός Διευθυντής της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, σχολίασε τη συνεργασία αυτή ως εξής: “Θεωρώ ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή η συνεργασία αυτή και για τη Λεόντειο Σχολή Αθηνών και για τη Eurohoops Academy. Πρόκειται για δύο φορείς που ο καθένας στον τομέα του έχει διανύσει μια πολύ σημαντική πορεία. Η Λεόντειος είναι ένα σχολείο με δύο αιώνες ιστορία, που έχει επιτύχει λαμπρά αποτελέσματα στον τομέα της ολοκληρωμένης διαπαιδαγώγησης των παιδιών και των νέων, μεταδίδοντας γνώσεις, αξίες, ήθος, πολιτισμό. Η Eurohoops Academy διευθύνεται από τους διεθνώς αναγνωρισμένους καλαθοσφαιριστές Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, που έχουν επίσης διακριθεί για το ήθος, τον επαγγελματισμό, αλλά και τη συνεχή τους προσπάθεια για πρόοδο και εξέλιξη. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις που παρέχουμε, αποτελούν τις βάσεις μιας συνεργασίας που είναι σύμφωνη με τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της Λεοντείου, ενώ παράλληλα αποτελούν εχέγγυα για θετικά αποτελέσματα, που θα ωφελήσουν πρώτα από όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στα προγράμματα αυτά”.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λεοντείου διαθέτει το εντυπωσιακό κλειστό χωρητικότητας 380 θέσεων, ένα επίσης προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδο κλειστό περιμετρικά και 3 ανοικτά γήπεδα που βρίσκονται στο κτήριο της Λεοντείου Σχολής.

Τα παιδιά και οι μικροί αθλητές θα είναι στο επίκεντρο της νέας προσπάθειας, με βασικό στόχο να βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική, τη φυσική τους κατάσταση, τη στάση του σώματός τους, την αγωνιστική τους αντίληψη και το ομαδικό τους πνεύμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής και head coach της Eurohoops Academy Κωνσταντίνος Σταμάτης, “σκοπός είναι όλα τα παιδιά της Ακαδημίας να γίνουν καλοί παίκτες, πολύ καλοί συμπαίκτες, εξαιρετικοί αντίπαλοι, μα πάνω απ’όλα, μια τεράστια παρέα με αγάπη για το μπάσκετ”.

Στην Ακαδημία μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή παιδιά γεννημένα από το 2014 έως και το 2001, καθώς θα υπάρχουν διαθέσιμα τμήματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες από Junior μέχρι και Εφηβικό. Δεκτά θα γίνονται κορίτσια γεννημένα από το 2014 έως και το 2011.

Τα παιδιά που φοιτούν στη Λεόντειο Σχολή δικαιούνται έκπτωσης στη μηνιαία συνδρομή, ενώ θα τυγχάνουν μειωμένης συνδρομής και τα παιδιά των εργαζομένων στη Λεόντειο Σχολή και των αποφοίτων.

Διαβάστε εδώ για το κόστος συνδρομής και τους όρους συμμετοχής για την Ακαδημία του ΑΟΛ 2019-2020

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής στην Ακαδημία του ΑΟΛ 2019-2020

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα aoleonteios.eurohoops.net και ακολουθήστε τα social media της Ακαδημίας στο facebook και στο instagram.

Ε-mail: aoleonteios@eurohoops.net

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983900500

Ωράριο Λειτουργίας

*(Ισχύει από 26 Αυγούστου 2019)

Δευτέρα & Τετάρτη & Παρασκευή 15:00-19:00

Τρίτη: 15:30-19:30

Πέμπτη: 15:30-20:30

Σάββατο: 09:00-17:00

Κυριακή: 09:00-16:00

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter