Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού – Κανονικά στο Μιλάνο οι «ερυθρόλευκοι»

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού – Κανονικά στο Μιλάνο οι «ερυθρόλευκοι»

Απτόητη από την απόφαση της ιταλικής Πολιτείας να θέσει ολόκληρη τη χώρα υπό ταξιδιωτική καραντίνα, η Εuroleague υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι το βράδυ της Πέμπτης!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει με επίσημη επιστολή την αναβολή του αγώνα ή τη μετάθεσή του σε άλλη πόλη της Ιταλίας, Ρώμη ή και Γένοβα.

Σημειώνεται ότι δεν γίνονται πλέον πτήσεις που να συνδέουν την Ελλάδα με τη γειτονική χώρα. Στην Ιταλία απαγορεύτηκε η διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων που αφορούν εγχώριες διοργανώσεις, αλλά το μπλόκο δεν φαίνεται να πιάνει τα διεθνή Κύπελλα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ κ.α.).

Προβλέπεται μάλιστα καραντίνα 14 ημερών για όποιον φτάσει στην Ελλάδα από την Ιταλία, σύμφωνα και με οδηγία της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντιδράσει επίσημα, αλλά η κατακραυγή μέσα από τα social media στην Ελλάδα, στην Ιταλία και σε τρίτες χώρες είναι αξιοσημείωτη.

Εάν δεν αλλάξει κάτι, η αποστολή των “ερυθρολεύκων” θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ το πρωινό της Πέμπτης και θα επιστρέψει στην Αθήνα αυθημερόν, χωρίς να διανυκτερεύσει στο Μιλάνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter