Η ευφάνταστη διαφήμιση με τον Μπόρις Τζόνσον με σκηνή από το «love actually» (Video)

Η ευφάνταστη διαφήμιση με τον Μπόρις Τζόνσον με σκηνή από το «love actually» (Video)

Με τις βρετανικές εκλογές να βρίσκονται στην τελική ευθεία, ο Μπόρις Τζόνσον κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την πλειοψηφία στο βρετανικό κοινοβούλιο.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής, ο Μπόρις Τζόνσον δημοσίευσε ένα προεκλογικό βίντεο, στο οποίο αναπαριστά μία σκηνή από την ρομαντική κομεντί «Love Actually», στην οποία εμφανίζεται να χτυπά την πόρτα ενός πολίτη και να χρησιμοποιεί χαρτόνια πάνω στα οποία έχει γράψει το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Ένα από τα κεντρικά μηνύματα του βίντεο είναι: «Η ψήφος σου δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική» και αυτό γιατί οι επικοινωνιολόγοι των Τόρις ανησυχούν ότι το προβάδισμα που έχουν οι Συντηρητικοί έναντι των Εργατικών θα καθησυχάσει τους ψηφοφόρους τους με αποτέλεσμα να μην πάνε να ψηφίσουν.

Έτσι, το κυβερνών κόμμα παλεύει για όλες τις ψήφος, προειδοποιώντας ότι τα περιθώρια είναι πολύ στενά, με κεντρικό βέβαια σύνθημα το: «Να ολοκληρώσουμε το Brexit».

«Με λίγη τύχη, μέχρι του χρόνου, θα έχουμε τελειώσει με το Brexit. Αν το Κοινοβούλιο δεν το μπλοκάρει πάλι. Και θα μπορούμε να προχωρήσουμε. Αλλά για τώρα, άσε με να πω πως η ψήφος σου δεν έχει υπάρξει πιο σημαντική. Ο άλλος τύπος θα μπορούσε να κερδίσει. Οπότε έχεις μία επιλογή να κάνεις. Μεταξύ μιας εργατικής πλειοψηφίας και ενός αναποτελεσματικού κοινοβουλίου που θα τσακώνεται για το Brexit», γράφουν τα χαρτόνια που κρατάει ο Μπόρις Τζόνσον.

«Είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις. Χρειαζόμαστε ακόμα μόνο εννέα έδρες για την πλειοψηφία. Και στις 12 Δεκεμβρίου η ψήφος σου θα κάνει τη διαφορά. Καλά Χριστούγεννα» καταλήγει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter