Η ΕΥΠ αποψιλώνει πεύκα στην Αγία Παρασκευή με κόστος €20.000 για να κάνει παρακολουθήσεις

Το κτίριο της ΕΥΠ στη λεωφόρο Μεσογείων

Ζωτικό χώρο φαίνεται ότι θέλει η ΕΥΠ για να αναπτύξει τις νέες δραστηριότητές της.

Πληροφορίες του documentonews.gr αναφέρουν ότι βρήκε αυτόν τον χώρο στην Αγία Παρασκευή. 

Σε έναν χώρο όπου το καλοκαίρι του 2005 είχε κρύψει 13 πακιστανούς μετανάστες που ζούσαν στην Ελλάδα για τους οποίους είχε κατηγορηθεί ότι οργάνωσε την απαγωγή, μετά από αίτημα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών τους οποίους υποψιάζονταν ότι συνδέονταν με την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Η υπόθεση που είχε δημοσιοποιηθεί από τα ελληνικά ΜΜΕ είχε πάρει διεθνείς διαστάσεις προκαλώντας σεισμό στην τότε κυβέρνηση και στην ίδια την υπηρεσία.

Τώρα στον χώρο αυτό λέγεται ότι θέλουν να τοποθετήσουν εγκαταστάσεις παρακολούθησης του κυβερνοχώρου. 

Το σημαντικό ζήτημα που αναδύεται από τις εργασίες αυτές, εκτός βέβαια από το ερώτημα ποιους θα παρακολουθεί η ΕΥΠ, είναι ότι η επέκταση αυτή των κτιρίων γίνεται με κόψιμο πεύκων, χωρίς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Με κόστος μάλιστα που ανέρχεται στο ποσόν των 20.000 ευρώ.

Πολύ ακριβά κοστολογούν την αποψίλωση του δάσους εκεί στην ΕΥΠ, ειδικά σε περιόδους που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, περικόπτει επιδόματα για τους ανέργους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.