Η «Ευρυδίκη» σαρώνει με βροχές – Πλημμύρες στην Αργολίδα (Video & Photos)

Η «Ευρυδίκη» σαρώνει με βροχές – Πλημμύρες στην Αργολίδα (Video & Photos)

Η «Ευρυδίκη» όπως ονομάστηκε από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα επηρεάσει τη χώρα μας τις επόμενες πέντε ημέρες έως και την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου. Ήδη μεγάλα προβλήματα δημιούργησε  στον Δήμο Ναυπλιέων καθώς ρέματα φούσκωσαν και σκέπασαν δρόμους.

Έντονο είναι το πρόβλημα στην περιοχή του χωριού Αργολικού λίγο έξω από το Ναύπλιο όπου το ρέμα που περνάει στην περιοχή έχει φουσκώσει με αποτέλεσμα τα νερά να έχουν καλύψει ένα μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, ενώ πορτοκαλεώνες και αυλές σπιτιών έχουν καλυφθεί από λασπόνερα.

Επίσης στην περιοχή πίσω από το στρατόπεδο Ναυπλίου προς Νέα Τίρυνθα στην περιοχή Κατεβασιά έχει φουσκώσει και εκεί το ρέμα της περιοχής δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην διέλευση των οχημάτων.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η υπηρεσία πολιτική προστασίας με τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Γαβρήλο από νωρίς το πρωί με μηχανήματα και προσωπικό επιλαμβάνονται των συμβάντων, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει αρκετούς δρόμους οι οποίοι περνουν μέσα από ρέματα.  

Πού θα χτυπήσει η «Ευρυδίκη»

Σήμερα Δευτέρα 13-11-2017, μέχρι το μεσημέρι, η κακοκαιρία θα επηρεάσει η Αν. Πελοπόννησος (κυρίως τα παραθαλάσσια) και πιθανόν το πρωί η Νότια Πελοπόννησος.

Μέχρι το απόγευμα η Αν. Στερεά, η Κρήτη και οι Κυκλάδες.

Μέχρι το βράδυ τα Δωδεκάνησα και πιθανόν το Βορειανατολικό Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Την νύχτα προς την Τρίτη (14-11-17) η Κέρκυρα.

Την Τρίτη (14-11-17) το Ιόνιο και πιθανόν κατά διαστήματα η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά (κυρίως οι παραθαλάσσιες περιοχές), προς το βράδυ η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος.

Την Τετάρτη (15-11-17) το Ιόνιο και κατά διαστήματα πιθανόν όλα τα ηπειρωτικά





Πηγή: Argolikeseidhseis

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter