Η φανέλα με το Νο 11. NFT από το Θωμά Μαύρο!

Η φανέλα με το Νο 11. NFT από το Θωμά Μαύρο!

Ο Θωμάς Μαύρος, ο μεγαλύτερος σκόρερ των ελληνικών γηπέδων, με 260 γκολ σε 501 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα, υπογράφει ψηφιακά το πρώτο NFT Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Το Spania.io, η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα για την αγορά και πώληση NFTs, έχει την τιμή να παρουσιάζει ένα NFT από το Θωμά Μαύρο, έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Για πρώτη φορά οι φίλοι της ΑΕΚ και του Θωμά Μαύρου μπορούν να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό αντικείμενο, απευθείας από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, το οποίο θα φέρει ανεξίτηλα την ψηφιακή του υπογραφή. Περισσότερα για τα NFTs.

Το NFT «Η φανέλα με το Νο 11» είναι ένα 3D animation της φανέλας της ΑΕΚ, την οποία ο μεγάλος σκόρερ φορούσε από το 1976 έως το 1987. Η φανέλα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του animation είναι αυτή που o Θωμάς Μαύρος φόρεσε στο προς τιμήν του αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, το 1993, μεταξύ ΑΕΚ και Εθνικής Ελλάδος, με την οποία και σκόραρε. To video συνοδεύεται από φωτογραφίες του μεγάλου παίκτη από αγώνες της ΑΕΚ.

Το NFT διατίθεται από το Θωμά Μαύρο, αποκλειστικά μέσω του Spania.io, σε 260 αντίτυπα, όσα και τα γκολ που σημείωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η διάθεση του NFT, που θα κοστίζει 50 ευρώ, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 15.00 ακριβώς. Τα NFTs θα αποκτήσουν τα πρώτα 260 μέλη του Spania.io, που θα τα αγοράσουν. Ο πρώτος αγοραστής θα αποκτήσει το αντίτυπο #1, ο επόμενος το #2 κ.ο.κ.

Για το λόγο αυτό μπορεί κάποιος να γίνει νωρίτερα μέλος ώστε να κερδίσει χρόνο, σε περίπτωση που τα NFTs εξαντληθούν γρήγορα. Η εγγραφή στο Spania.io είναι δωρεάν και τα νέα μέλη αποκτούν και ένα δωρεάν NFT.

Δείτε εδώ το NFT

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter