Η Φιορεντίνα «πίκρανε» τη Γιουβέντους

Η Φιορεντίνα «πίκρανε» τη Γιουβέντους

Σπουδαία νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι» επί της Γιουβέντους με 2-1 πέτυχε η Φιορεντίνα, για την 20ή αγωνιστική του Campionato.

Οι γηπεδούχοι έπιασαν εξαιρετική απόδοση, έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα 15 λεπτά, με τον Νίκολα Κάλινιτς να στέλνει την μπάλα στην εστία του Τζίτζι Μπουφόν στο 37ο λεπτό με ωραίο πλασέ, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Φεντερίκο Μπερναντέσι. Στο 55΄ ο Μπάντελι διπλασίασε τα τέρματα της Φιορεντίνα και το μόνο που κατάφερε η Γιουβέντους ήταν να μειώσει με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 58′.

Με ένα γκολ του Ράτζα Ναϊνγκολάν απέναντι στον Ορέστη Καρνέζη και με βασικό τον Κώστα Μανωλά, η Ρόμα πήρε πολύτιμη νίκη στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε και πλησίασε την πρωτοπόρο Γιουβέντους στον ένα βαθμό, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν πάντως δύο παιχνίδια λιγότερα. Οι άλλες δύο ομάδες της πρώτης τετράδας, Νάπολι και Λάτσιο, συνέχισαν επίσης νικηφόρα απέναντι σε Πεσκάρα και Αταλάντα, η Σασουόλο διέλυσε την Παλέρμο με 4-1, ενώ Σαμπντόρια και Έμπολι έμειναν στο 0-0.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter