Η Floor Jansen support στη συναυλία των Metallica στο Άμστερνταμ

Η Floor Jansen support στη συναυλία των Metallica στο Άμστερνταμ

Μεγάλες στιγμές για την Ολλανδή τραγουδίστρια των Nightwish λίγο πριν από την εμφάνισή τους στο Release Athens 2023

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της ετοιμάζεται να ζήσει η Floor Jansen. Η Ολλανδή τραγουδίστρια των Nightwish, λίγο πριν βρεθεί μαζί τους στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Release Athens 2023 μετράει αντίστροφα για τη συναυλία της ως support στους Metallica στο Αμστερνταμ, τον πρώτο από τους μόλις τέσσερις ευρωπαϊκούς σταθμούς του συγκροτήματος στην περιοδεία «Μ72» για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ «72 Seasons». Οι Metallica θα δώσουν από δύο συναυλίες σε κάθε πόλη που θα επισκεφθούν παίζοντας δύο διαφορετικά σετ και η Floor θα είναι support sστη δεύτερη εμφάνιση του συγκροτήματος στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», το Σάββατο 29 Απριλίου.

Η 42χρονη τραγουδίστρια, η οποία πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Paragon» και έχει ήδη δώσει μερικές sold out συναυλίες στην πατρίδα της κλήθηκε την τελευταία στιγμή να αντικαταστήσει τους Five Finger Death Punch. Το αμερικανικό συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του καθώς ο τραγουδιστής τους Ivan Moody αναρρώνει από την εγχείρηση κήλης στην οποία υποβλήθηκε εκτάκτως πριν από λίγες μέρες. «Πραγματικά δεν πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Είναι τεράστια τιμή! Δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι θα παίξω μπροστά σε 50.000 fans στη χώρα μου. Τα λέμε το Σάββατο», έγραψε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media με τους συνοδοιπόρους της στους Nightwish να της εύχονται τα καλύτερα.

Η Floor Jansen βιώνει μια εξαιρετικά παραγωγική περίοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσφατα βγήκε νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Μια μάχη που φρόντισε να κοινοποιήσει από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι την επέμβαση, τη θεραπεία και την επιστροφή της στη σκηνή με σκοπό να αναδείξει την αξία της πρόληψης αφού και η ίδια διαγνώστηκε έγκαιρα χάρη στις τακτικές εξετάσεις που έκανε. Στις 18 Νοεμβρίου 2022 με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος αποτελεί παρελθόν και λίγες μέρες μετά, οι διοργανωτές του Release Athens ανακοίνωσαν ότι οι Nightwish θα είναι οι headliners στις 7 Ιουνίου 2023. Στις 20 Μαρτίου ανακοίνωσε ότι έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ντράμερ των Sabaton, ‎Hannes Van Dahl.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter