Η Φώφη Γεννηματά ρίχνεται στην εσωκομματική μάχη – Συγκέντρωση με στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Αττική

Η Φώφη Γεννηματά ρίχνεται στην εσωκομματική μάχη – Συγκέντρωση με στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Αττική

Ηρθε η ώρα για την πρώτη μεγάλη κομματική συγκέντρωση στελεχών που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά στην εκ νέου διεκδίκησή της για την προεδρία του κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, στις 7 το βράδυ της Πέμπτης (23.9.2021), στην Αθήνα, η Φώφη Γεννηματά ξεκινά την οργάνωση της εσωκομματικής μάχης, με εκδήλωση στελεχών (δια ζώσης και με δυνατότητα ηλεκτρονικής σύνδεσης).

Είναι σε πλήρη κινητοποίηση ο μηχανισμός που προωθεί την υποψηφιότητά της και το εναρκτήριο λάκτισμα για τις επόμενες κινήσεις, σε οργανωτικό επίπεδο, συνδέεται και με την σύγκληση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ που προγραμματίζεται για τις 3 Οκτωβρίου 2021. Η εκδήλωση της Φώφης Γεννηματά, το απόγευμα της Πέμπτης, σε αίθουσα πολιτιστικού κέντρου στην Λεωφ. Συγγρού, έχει στον πυρήνα της την οργάνωση του προεκλογικού της αγώνα για την εσωκομματική μάχη. Η συγκέντρωση αφορά στελέχη του Λεκανοπεδίου, της Α΄Αθήνας (και πρώην Β΄Αθήνας) και Πειραιά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά επιδιώκει να αυξήσει την συσπείρωση των ψηφοφόρων της και να διευρύνει την επιρροή της σε ευρύετρο ακροατήριο.

Φιλοδοξεί να δώσει το πολιτικό της στίγμα για την επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ, για την συμβολή της σοσιαλδημοκρατίας στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με κοινωνικό πρόσημο και για τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της παράταξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter