Η φωτογραφία Μητσοτάκη α λα Νίξον και η αναπόφευκτη σύγκριση των σκανδάλων (Photo)

Η φωτογραφία Μητσοτάκη α λα Νίξον και η αναπόφευκτη σύγκριση των σκανδάλων  (Photo)

Η απόπειρα των επικοινωνιολόγων του Κυριάκου Μητσοτάκη να εμφανίσουν στους πολίτες μία «χαλαρή» στιγμή του πρωθυπουργού, όχι μόνο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δημιούργησε και αναπόφευκτες συγκρίσεις σκανδάλων!

Κι αυτό γιατί το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok και τον εμφανίζει να αναπαύεται με τα πόδια τεντωμένα εντός του αεροπλάνου, αποτελεί… κόπια ενός αντίστοιχου ενσταντανέ, με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Νίξον πριν από έξι δεκαετίες. Πρόκειται για το πρόσωπο που σημάδεψε την αμερικανική ιστορία καθώς συνδέθηκε με το «Watergate» που αφορούσε… υποκλοπές επικοινωνιών και έγινε ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, υπό το βάρος του σκανδάλου.

Αποτυπώνοντας τις στιγμές χαλάρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη α λα Νίξον, το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού δημιούργησε το ιδιαίτερο κάδρο που κυκλοφορεί στα social media, με τον πρωταγωνιστή του «Watergate» και τον αντίστοιχο της… ελληνικής έκδοσης να χαλαρώνουν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.

«Δηλαδή οι επικοινωνιολόγοι του βρήκαν καλή ιδέα να αντιγράψουν και τον Νίξον;», διερωτώνται εύλογα οι χρήστες στο Twitter και άδικο δεν έχουν…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter