Η Φώφη Γεννηματά τηλεφώνησε για συγχαρητήρια στην Προέδρο της Δημοκρατίας

Η Φώφη Γεννηματά τηλεφώνησε για συγχαρητήρια στην Προέδρο της Δημοκρατίας

Τις ευχές του Κινήματος Αλλαγής για « επιτυχημένη και δημιουργική θητεία» μετέφερε στην νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (22.1.2020). 

Η Φώφη Γεννηματά συνεχάρη την κυρία Σακελαροπούλου για την εκλογή της στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Μάλιστα, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη επειδή η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ ήταν και συμπαγής

και παρούσα στην υπερψήφιση της Προέδρου, αφήνοντας έτσι αιχμές για …διαρροές ψήφων από βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ . Είναι χαρακτηριστική η διατύπωση που χρησιμοποιεί η Φώφη Γεννηματά, ενημερώνοντας για την συνομιλία της με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Στην ανάρτηση, την οποία “ανέβασε” περίπου στις 6.15 την Τετάρτη, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει τα εξής:

«Μόλις επικοινώνησα με τη νέα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να την συγχαρώ για την εκλογή της.

Είμαι διπλά χαρούμενη που η κοινοβουλευτική μας ομάδα ήταν συμπαγής και παρούσα στην υπερψήφιση της Προέδρου. Της ευχήθηκα επιτυχημένη και δημιουργική θητεία και της δεσμεύθηκα για την πλήρη υποστήριξη του Κινήματος Αλλαγής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter